Prawybory MW 2011
Moderator: Crow
Prawybory MW 2011
Tradycyjnie zapraszam tak do oddania głosu jak i do rozpoczęcia dyskusji. W przeciwieństwie do lat ubiegłych tym razem spodziewam się sporej różnorodności. Mimo, że technicznie rzecz biorąc KNP Janusza Korwin-Mikke nie jest komitetem ogólnopolskim został w ankiecie również wydzielony. Postawa PKW w tej kwestii jest dla mnie ciężka do zaakceptowania...
Re: Prawybory MW 2011
Rok temu glosowalem na Haruhi, w tym glosuje na krola trolli polskiej sceny politycznej - Palikota
give her the dick
Cieszy mnie duże poparcie dla Palikota. Mam nadzieję, że wejdzie do sejmu. A koalicja PO-RP byłaby opcją wielokrotnie lepszą od PO-PSL.
Jeśli ostatnie sondaże przed wyborami będą wskazywać na wejście Ruchu Palikota do sejmu, wtedy ma mój głos. Tak to niestety PO, na zasadzie anty-głosu dla PiS, które postrzegam jako zagrożenie dla tego kraju. Niestety polska scena polityczna nie ma partii, z którą bym się identyfikował.
Nothing is impossible
RP - za nieskreślanie jedynek.
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
WIzja PISu u władzy przestała mnie "przerażać" i w tym roku zmarnuje swój głos i oddam kompletnie nieważny

USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
I tak Nowa Prawica unieważni wybory :D
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Myśle, że PO, mimo propagandy PISu zrobiła jednak wiele dobrych rzeczy dla Polski, a także na pewno nie pogorszyła sytuacji. Jest światowy kryzys i myślę, że może on zamazywać społeczeństwu rezultaty działań rządu.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.