nie no chodzilo mi o Useroevean wrote:Ty?
Zjazd letni 2011
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2011
Ja siedzę z nosem w powietrzu, ne w internecie Oo
p;
Czas się zbierać ;<
sob sob sob
p;
Czas się zbierać ;<
sob sob sob
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Wracajcie, wracajcie bo nudno bez was ;]
Nie wracajcie. Bawcie się ile możecie! Bardzo żałuję, że nie mogłem dłużej zostać.
Przecież trzeba jeszcze odebrać tron Mazokowi i znaleźć agentów.
Przecież trzeba jeszcze odebrać tron Mazokowi i znaleźć agentów.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
omg, to jest pierwszy zjazd na którym do końca zostało tylko 5 osób, i każdy ma swój własny pokój xD
Zamiast kawałka podłogi czy materaca oO
Każdy moze spać na 4rech łóżkach naraz D:
Zamiast kawałka podłogi czy materaca oO
Każdy moze spać na 4rech łóżkach naraz D:
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
super zjazd! Dzieki Crow za organizacje <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Wróciłem. Będę pierwszy, który to napisze: drugi tydzień zjazdu był naprawdę godny. Z pewnością nie mniej godny niż pierwszy (choć pierwszego tygodnia widziałem jedynie pół).
Osoby, które nie mogły zostać, niech żałują. Nie zobaczyliście, co zdrożnego może być w karmieniu batonikiem. Nie poznaliście uroków oglądania w gronie MW japońskich filmów z gatunku slices of life i nie mieliście okazji wziąć udziału w późniejszej godzinnej dyskusji, dlaczego owe filmy ssą (bądź nie ssą). Oraz nie doświadczyliście najbardziej epic niesamowitego mega godnego i zacnego konwentu miłośników fantastyki i gier planszowych EVAR - Rabkonu 2011 (wszystkich 9 akredytowanych zapewniło nas, że jest całkiem fajnie).
Pełniejszą relację przedstawi pewnie Crow w swoim czasie.
Oczywiście dzięki wszystkim, którzy przyjechali i do ponownego zobaczenia, miejmy nadzieję, jak najszybciej ^^
Osoby, które nie mogły zostać, niech żałują. Nie zobaczyliście, co zdrożnego może być w karmieniu batonikiem. Nie poznaliście uroków oglądania w gronie MW japońskich filmów z gatunku slices of life i nie mieliście okazji wziąć udziału w późniejszej godzinnej dyskusji, dlaczego owe filmy ssą (bądź nie ssą). Oraz nie doświadczyliście najbardziej epic niesamowitego mega godnego i zacnego konwentu miłośników fantastyki i gier planszowych EVAR - Rabkonu 2011 (wszystkich 9 akredytowanych zapewniło nas, że jest całkiem fajnie).
Pełniejszą relację przedstawi pewnie Crow w swoim czasie.
Well, akurat muszę się przyznać, że w dwóch Grach o Tron całkiem niezłą skutecznością w odbieraniu wykazał się cholerny MVP GvS. Compliments to you, sir.Windukind wrote:Przecież trzeba jeszcze odebrać tron Mazokowi i znaleźć agentów.
Oczywiście dzięki wszystkim, którzy przyjechali i do ponownego zobaczenia, miejmy nadzieję, jak najszybciej ^^
Your favourite fearless hero.
Zjazd był genialny i o dziwo bardziej podobał misę tydzień drugi , gdzie było mniej osób oO
Tak, będzie 4chan drinking game w wersji MW :D Gdzie jedną z podstawowych kart będzie karmienie Sat batonem ;3 albo 4ty mafioza podczas gdy powinno być ich 3ch O_o to było epickie ;D Również wyprawa na największy konwent planszówkowy ever, na którym był yaoi room oraz czytanie artykułów z Claudi podczas wyprawy w góry [;
Generalnie sponsorem tegorocznego zjazdu MW ne było Tesco tylko grzyb na ścianie O: (i ne tylko na ścianie, generalnie wszędzie - pozdro dla Pana Grzybka i jego rodziny, którą później spotkaliśmy). Jednym z ciekawszych eventów było również wypad na festiwal pieroga ,który okazał się podstępem o: A, no i pimp my wózek z Biedry też rox px
Żeby było zabawniej, zostały nam jeszcze eventy niedokończone (i niedokończony alkohol pierwszy raz ever) przez co trzeba uznać, że tegoroczny zjazd powinien trwać przynajmniej trzy tygodnie (: Taaaa trzeba to poważnie przemyśleć na następny rok seses ;p
Dziękuję serdecznie za zorganizowanie tegorocznego zjazdu! (: Było genialnie jak zawsze ^^ Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia :D
Ano i jeszcze arigatoooo dla tych co pomagali przy kręceniu filmików z zombiakami :D Szczególnie dla Maczera (: Pamiętajcie, że jak skończy Wam się guma to trzeba jechać na Bakę p;
Tak, będzie 4chan drinking game w wersji MW :D Gdzie jedną z podstawowych kart będzie karmienie Sat batonem ;3 albo 4ty mafioza podczas gdy powinno być ich 3ch O_o to było epickie ;D Również wyprawa na największy konwent planszówkowy ever, na którym był yaoi room oraz czytanie artykułów z Claudi podczas wyprawy w góry [;
Generalnie sponsorem tegorocznego zjazdu MW ne było Tesco tylko grzyb na ścianie O: (i ne tylko na ścianie, generalnie wszędzie - pozdro dla Pana Grzybka i jego rodziny, którą później spotkaliśmy). Jednym z ciekawszych eventów było również wypad na festiwal pieroga ,który okazał się podstępem o: A, no i pimp my wózek z Biedry też rox px
Żeby było zabawniej, zostały nam jeszcze eventy niedokończone (i niedokończony alkohol pierwszy raz ever) przez co trzeba uznać, że tegoroczny zjazd powinien trwać przynajmniej trzy tygodnie (: Taaaa trzeba to poważnie przemyśleć na następny rok seses ;p
Dziękuję serdecznie za zorganizowanie tegorocznego zjazdu! (: Było genialnie jak zawsze ^^ Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia :D
Ano i jeszcze arigatoooo dla tych co pomagali przy kręceniu filmików z zombiakami :D Szczególnie dla Maczera (: Pamiętajcie, że jak skończy Wam się guma to trzeba jechać na Bakę p;
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Dzięki również wszystkim za zjazd. W zasadzie nie było momentu w którym nudziłbym się. Jeśli czegoś miałoby mi brakować to może nocnych wypadów rodem z Łazów czy Nowęcina niemniej ogólny stan zdrowotny i stężenie grzyba w powietrzu faktycznie niemal wykluczały ich powodzenie.
Tak czy siak bawiłem się godziwie.
Moje zdjęcia są prawie gotowe do wrzucenia na neta. Nie jestem pewny co z filmikami, thou. jako .mov-y zajmują porażająco dużo miejsca. Ma ktoś z was może sprawdzony patent na co można przekonwertować je aby zajmowały mniej?
Na koniec relacja jednego z dostawców pizzy z ostatnich dwóch tygodni:

Tak czy siak bawiłem się godziwie.
Moje zdjęcia są prawie gotowe do wrzucenia na neta. Nie jestem pewny co z filmikami, thou. jako .mov-y zajmują porażająco dużo miejsca. Ma ktoś z was może sprawdzony patent na co można przekonwertować je aby zajmowały mniej?
Na koniec relacja jednego z dostawców pizzy z ostatnich dwóch tygodni:

Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Macz- windows movie maker, wrzucasz w program, nic w filmiku nie zmieniasz, potem przy tworzeniu nowego pliku zostawiasz taka sama jakosc, i bedzie zjamowalo z 3 razy mniej