Dla pewności... zjazd zaczyna się w niedzielę 28 czy w sobotę 27 [; ? Rok temu była data na forum ,ze od poniedziałku z domysłem ,ze od soboty (bo przecież wszyscy mają wolne weekendy w pracy), i był problem bo okazało się ,ze jednak w tych czasach weekendy są pracujące [; Wiec wolę się upewnić czy start w sobotę (wtedy pewnie połowa ruszy już w piątek nocą) czy niedzielę :D Może i szczegół, ale wolę się upewnić (:Crow wrote:28.VIII - 11.IX.
Zjazd letni 2011
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2011
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Jeszcze raz przepraszam, za ubiegłoroczne zamieszanie. I tak:
-> Obecna lokacja (wraz z terminem) - Rabka Zdrój - jest jeszcze w fazie negocjacji i nie są ostateczne.
-> Dla bieżącej lokacji dostałem informację, iż jest zarezerwowany termin 22-28.VIII. Oznacza to, że najwcześniej moglibyśmy tam być w niedzielę wieczorem.
-> Obecna lokacja (wraz z terminem) - Rabka Zdrój - jest jeszcze w fazie negocjacji i nie są ostateczne.
-> Dla bieżącej lokacji dostałem informację, iż jest zarezerwowany termin 22-28.VIII. Oznacza to, że najwcześniej moglibyśmy tam być w niedzielę wieczorem.
Nie chodzi o muzę na full 24/7 (a jak ktoś z tym na zjeździe ma problem, się niech uda do specjalisty od uszu, a potem od głowy), chodzi o to, że jeśli jest zapotrzebowanie na głośną muzykę o trzeciej w nocy to sorry, to jest zjazd, nie przyjechaliście spać czy też pieprzyć się w wakacyjnych warunkach (takie rzeczy to w erze eeee w t-mobile). Więc zdecydowanie muzyka będzie. W takim, a nie innym wydaniu. Dla zdegustowanych polecam stopery...
I tak. Dopisz że mię tamże na owej listy końcu.
I tak. Dopisz że mię tamże na owej listy końcu.
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
Najlepiej wrzuć listę osób (jak zazwyczaj) w pierwszym poście tematu (tego) [;
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Stopery... specjalista od głowy i uszu- Jaki ja tu widzę OSTRY KALIBER W DYSKUSJI O'_'O Roe, jaki z ciebie młodociany buntownik :DDDDD
Też bym nie miała nic przeciwko zjazdowi bez tego jazgtu. Ciesze sie, że zjazd jest tak blisko. Pójdę na piechotę.
Też bym nie miała nic przeciwko zjazdowi bez tego jazgtu. Ciesze sie, że zjazd jest tak blisko. Pójdę na piechotę.
Status update: Jak się dokulam a pewnie się dokulam to nawet +1 :)
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Wpadnę na tydzień.
A co do muzyki, szanujmy nasze różne rozrywki. Jedni szaleją przy touhou, jedni przy settlersach, a jedni przy mrocznej muzie z początku wieków.
A co do muzyki, szanujmy nasze różne rozrywki. Jedni szaleją przy touhou, jedni przy settlersach, a jedni przy mrocznej muzie z początku wieków.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Ja też jestem chętny.
Ale możliwe, że ze względów czasowo-finansowych tylko na tydzień. Jeśli obecny termin się nie zmieni, to jego drugi tydzień.
Ale możliwe, że ze względów czasowo-finansowych tylko na tydzień. Jeśli obecny termin się nie zmieni, to jego drugi tydzień.
Your favourite fearless hero.
Dla mnie ze względu na wyjazd rodziców, to niestety chyba tylko pierwszy tydzień wchodzi w rachubę. A szkoda, 7mego września mam urodziny, fajnie byłoby je z wami obchodzić...
Nie mów, że musisz pilnować domu, jak rodzice wyjeżdzają....
We do not sow