Sylwester MW 10/11

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Post Reply
ryuzok

Re: Sylwester MW 10/11

Post by ryuzok »

przypomina mi się jak kiedyś ilość 30 osób była czymś dosłownie normalnym...i pierwszy zjazd na którym było less then 30, był okrzyknięty jakimś takim ubogim w ilość luda:P
Chimeria

Post by Chimeria »

ryuzok wrote:przypomina mi się jak kiedyś ilość 30 osób była czymś dosłownie normalnym...i pierwszy zjazd na którym było less then 30, był okrzyknięty jakimś takim ubogim w ilość luda:P
No. Pamiętam jak się nie dało dojść do kominka, czekanie do obiadu na prysznic i stoły zawalone ciałami śpiących, nie mówiąc już o kolejce do kuchenki :D

Zasada jest prosta, największa szansa na spokojne zjedzenie/umycie się jest wtedy gdy wszyscy śpią/dogorywają czyli między 6 a 9 rano. Proponuję na czas sylwestra wykreślić z używanego słownika terminów "wczoraj" i "dziś", na rzecz "przed spaniem" i "po spaniu".
Caibre

Post by Caibre »

Aria wrote:To by było super, to będzie pierwsze odpalenie rakiet w moim życiu, jestem wzruszona ;___;

A co do ilości osób, jestem tak samo przerażona jak Disu, a nawet bardziej. Obawiam sie, że będę musiała robić siku na dworze.
Wykopniemy latrynę w śniegu i zaopatrzymy w deskę z dziurką. Deska budziet deluxe, heblowana.
A little overkill won't hurt anyoneImage
Przepakowane postacie, przepakowane organizacje, czary, technologie. I Caibre.
Rosomak

Post by Rosomak »

Chimeria wrote: Proponuję na czas sylwestra wykreślić z używanego słownika terminów "wczoraj" i "dziś", na rzecz "przed spaniem" i "po spaniu".
Proponuje wprowadzić też pojęcie "I wachta" i "II wachta" oraz pojęcie "ciepłej koi" tak jak na łodziach podwodnych. A także wprowadzić limit na prysznic raz na 3 dni (też jak na łodziach podwodnych) i limit zużycia ciepłej wodny na prysznic by dla wszystkich starczała - 5 minut. ]:->
USAGI

Post by USAGI »

5 minut i 10 litrów na głowę dziennego przydziału prysznicowego p;
Oraz spanie na zmiany, co 8h kto inny idzie spać do wyra [;
Ja tam mogę spać w szafie x,X
Kąpiel w śniegu ;D?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Vidu

Post by Vidu »

Możecie być pewni, że przestrzegania ww. zasad dopilnuje wydzielona drużyna specjalna MWSAS. Jako oficer dyżurny osobiście zadbam o to tudzież o niezbędne argumenty :P
Namakku

Post by Namakku »

Możesz mnie Vid podać jako pierwszy argument, chociaż myślę że po wywleczeniu za kudły z łazienki pierwszej dwójki delikwentów, reszta chodziłaby tam z nastawionym budzikiem >] (humm, ciekawe ilu ludziów właśnie do siebie zraziłem)

Poważniej zaś, ponawiam prośbę o podanie numeru kontaktowego do Dorexa/Durexa/Drutexa... czy jak się to to zwało.
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
Saovine

Post by Saovine »

Nitu, ja mam taki: 603 856 652

Umm..chciałam do eventów dorzucić event muzyczny II, chociaż to już w ostateczności, jak będziecie mieć ochotę.

Ja najpewniej przyjadę z REnem albo 30 albo 31. To jeszcze jednak nie jest pewne. Jeśli ktoś 30 lub 31 zatem liczyłby na podwózkę z Wawy - wstępnie znalazłoby się pewnie miejsce. To jednak zależy od REnowego urlopu :]
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Vidu

Post by Vidu »

Z uwagi na wagę przesyłki DXK-130 da się załatwić nawet dzień chorobowego podejrzewam :P Tak czy owak coś się ustawi, w najgorszym razie skorzystam z zawartości ładunku aby zdobyć transport. Powinno starczyć do sterroryzowania paru autobusów.
Crow

Post by Crow »

Ostatnio podłączane do telewizora w Kanii były konsole i chyba też laptop. Czy ktoś pamięta, jakie złącza dostępne są w tamtejszym telewizorze?
Post Reply