Sylwester MW 10/11
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 10/11
Damn spóźniłem się ze zgłoszeniem moich pomysłów, czyli aniołów i demonów lub dwóch światów. Ale skoro decyzja zapadła.
Oczywiście przydział do bomberów mi pasuje, chociaż zobaczymy jaki będzie budżet : P. Mam nadzieję, że rozniesiemy przynajmniej część budy w cholerę : DDD.
Co do eventów:
- allegro event, czyli aukcje na wesoło :D
- turniej szermierczy jeśli nie będzie za zimno
- na pewno jakiś larp, zobaczymy czy nie połączy się go z sylwestrem
Btw. Sao nic innego poza gajerkami na lata dwudzieste? A przebranie pucybuta, detektywa itd...
Oczywiście przydział do bomberów mi pasuje, chociaż zobaczymy jaki będzie budżet : P. Mam nadzieję, że rozniesiemy przynajmniej część budy w cholerę : DDD.
Co do eventów:
- allegro event, czyli aukcje na wesoło :D
- turniej szermierczy jeśli nie będzie za zimno
- na pewno jakiś larp, zobaczymy czy nie połączy się go z sylwestrem
Btw. Sao nic innego poza gajerkami na lata dwudzieste? A przebranie pucybuta, detektywa itd...
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Windu, ja im to tłumaczyłam na spotkaniu na chacie, ale ostatecznie nie udało się wybić panom perspektywy gajerków z głów /:
rofl z tym allegro XD sprzedajesz fanty z domu? P:
rofl z tym allegro XD sprzedajesz fanty z domu? P:
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Możecie swobodnie dopisać mnie i Asię (pragnąłbym dokonać rezerwacji na ten pokój co poprzednio mieliśmy:D )
Oh, rezerwacje?
Znaczy w sensie tak, pokój Żubra, ów pokój roego pokojem roego zwany po dłuższej chwili, wcześniej czewy, z ową do Narnii szafą zawierający, można bowiem teraz już uznać jako pokój numer cztery.
Znaczy w sensie tak, pokój Żubra, ów pokój roego pokojem roego zwany po dłuższej chwili, wcześniej czewy, z ową do Narnii szafą zawierający, można bowiem teraz już uznać jako pokój numer cztery.
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
Lol, jak kazdy bedzie sobie tak rezerwował to zaraz bede jakies niesnaski - ludzie bez jaj :D
Dojedziecie to sobie zaklepiecie, proste ;D
Anyway, konwencja steampunk jak dla mnie jest winem. Musze poszukac jakis bajerów art deco xd
Dojedziecie to sobie zaklepiecie, proste ;D
Anyway, konwencja steampunk jak dla mnie jest winem. Musze poszukac jakis bajerów art deco xd
Conquered, we conquer.
Spoko Nu, to ja przyjadę już 27 i zaklepie sobie jedną szafę o_O
p;
p;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. Wiele może się zdarzyć, część osób może dotrzeć wcześniej inne później, nikt na pewno nie zostawi w takiej sytuacji wolnego pokoju pustym bo ktoś zaklepał :)
Nothing is impossible
Jasne, to się rozumie samo przez się. Powinienem napisać, że rezerwacja dotyczy samego łóżka (I jego obecnej lokalizacji:P Nie wynoście go na dwór:P)
Zaklepywanie nie ma sensu, Dis i Nu mają racje, przyjedziecie - zaklepiecie. Zwłaszcza, że i tak to pewnie ja znów odbiorę kluczyki i będę pierwsza. >]
(A 'pokój Roego' był zawsze pokojem małżeńskim i tylko chyba raz zdarzyło mi się w nim nie spać >])
I z grupą, która pojedzie ze mną znów będziemy musieli rozgrzać ten lodowaty dom. D:
(A 'pokój Roego' był zawsze pokojem małżeńskim i tylko chyba raz zdarzyło mi się w nim nie spać >])
I z grupą, która pojedzie ze mną znów będziemy musieli rozgrzać ten lodowaty dom. D:
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Oh noes! To muszę szybko jechać i łapać swoją ukochaną klitkę, moje stare kości bardzo ją lubią. Swoją drogą ciekawe czy to połamane łóżko jeszcze stoi. :D
Możecie mnie dopisać do chętnych, chociaż zadecydują fundusze, niestety.
Możliwe, że przywiozłabym również jednego randoma w torbie, bo strasznie podobają mu się opowieści, aczkolwiek tutaj też decydują kolorowe papierki.
Mi się zdaje, że tak naprawdę to miejsca są od wielu lat zaklepane i każdy trzyma się swojego XDZaklepywanie nie ma sensu, Dis i Nu mają racje, przyjedziecie - zaklepiecie.
Możecie mnie dopisać do chętnych, chociaż zadecydują fundusze, niestety.
Możliwe, że przywiozłabym również jednego randoma w torbie, bo strasznie podobają mu się opowieści, aczkolwiek tutaj też decydują kolorowe papierki.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm