Sylwester 2022/23
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2022/23
Witam wszystkich Sylwestrowiczów.
Tak jak co roku chciałbym przygotować jakiś grupowy event z elementem konkurencji.
Na którą z tych opcji byłoby więcej chęci:
1) Tradycyjny event dyskusyjny
2) Event w formacie pub quiz - tak jak na evencie letnim
3) Jakiś format hybrydowy - część pytań ABCD część pytań otwarta pod dyskusję
Pozdrawiam.
Kenji.
Tak jak co roku chciałbym przygotować jakiś grupowy event z elementem konkurencji.
Pozdrawiam.
Kenji.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Imo idź w event dyskusyjny/hybrydowy, bo myśmy z Raflikiem trochę zaszaleli w tym roku i przygotowaliśmy dwa eventy na galę sylwestrową (kalambury oraz event muzyczny), a także jeden event pub quizowy.KptKenji wrote:Witam wszystkich Sylwestrowiczów.
Pozdrawiam.
Kenji.
Ostatecznie podliczenie kosztów i podsumowanie osób jest gotowe.
Gugiełek zaktualizowany - Kochanie pieniążki ślijcie forumowicze.
I jeszcze niech każdy w dzień przyjazdu na przy sobie 50 zł na kaucje (w sumie 1000 zł do zwrotu w dniu wyjazdu)
Gugiełek zaktualizowany - Kochanie pieniążki ślijcie forumowicze.
I jeszcze niech każdy w dzień przyjazdu na przy sobie 50 zł na kaucje (w sumie 1000 zł do zwrotu w dniu wyjazdu)
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Ogłoszenie parafialne:
Na Sylwestrze pojawi się z nami pies tzn. Burek, który będzie z nami dojeżdżał do głównego domku.
W związku z tym proszę o nie zaopatrywanie się w fajerwerki, żeby tegoż Burka niepotrzebnie nie stresować eksplozjami.
Dziękuję za zrozumienie.
Na Sylwestrze pojawi się z nami pies tzn. Burek, który będzie z nami dojeżdżał do głównego domku.
W związku z tym proszę o nie zaopatrywanie się w fajerwerki, żeby tegoż Burka niepotrzebnie nie stresować eksplozjami.
Dziękuję za zrozumienie.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Bierzecie swoje jakieś nagłośnienie czy na miejscu coś jest? Bo w razie czego mogę zabrać moje 2.1 barachło. Ma już swoje lata ale nadal ma kopa i gra przyzwoicie.Chimeria wrote: ... dwa eventy na galę sylwestrową (kalambury oraz event muzyczny)...
@Psychoo - dla nas nie trzeba, mamy własny sprzęt, choć z pewnością nie ma kopa :D może komuś innemu się przyda lub na imprezę sylwestrową?
Ja w razie czego zabieram swój głośnik na sylwestra. Ten sam, co na zjeździe letnim. Można się sparować z nim poprzez Bluetootha.Chimeria wrote:@Psychoo - dla nas nie trzeba, mamy własny sprzęt, choć z pewnością nie ma kopa :D może komuś innemu się przyda lub na imprezę sylwestrową?

W razie czego zwracam uwagę, że w głównym domku są przynajmniej 3 osoby, o których mi wiadomo, że są uczulone na psy. Mam nadzieję, że wizyty Burka odbędą w sposób, który zapewni komfort alergikom, bez narażania ich na psie alergeny (+ coś mi się kojarzy, że jeden z uczestników psów się po prostu boi).KptKenji wrote: Na Sylwestrze pojawi się z nami pies tzn. Burek, który będzie z nami dojeżdżał do głównego domku.
Z eventów w tym roku będzie też 2 edycja turnieju MTG Commander - będziemy mieli aż 6 talii do wyboru więc miejsce dla każdego chętnego się znajdzie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
O, a kto jeszcze poza Matem jest uczulony i kto się psów boi?Yoru wrote:W razie czego zwracam uwagę, że w głównym domku są przynajmniej 3 osoby, o których mi wiadomo, że są uczulone na psy. Mam nadzieję, że wizyty Burka odbędą w sposób, który zapewni komfort alergikom, bez narażania ich na psie alergeny (+ coś mi się kojarzy, że jeden z uczestników psów się po prostu boi).
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.