Sylwester 2016/17
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2016/17
A ja mam prawdziwą pracę i nie chcą mi dać urlopu, lalalala.
W najgorszym wypadku będę 30.12 (wieczorem późnym) - 01.01
W optymalnym 30.12 (wieczorem późnym) - 02.01
Jeśli Bogowie się do mnie uśmiechną to najlepsze co mi się uda wyciągnąć to 29.12 - 02.01
Smuteczek tak bardzo, że zobaczę was na krótką chwilę ale pierwsza wypłata za 6 dni i nie muszę czekać cały listopad na wynagrodzenie z freelancerki za październik , co mnie spotyka w tej chwili.
W najgorszym wypadku będę 30.12 (wieczorem późnym) - 01.01
W optymalnym 30.12 (wieczorem późnym) - 02.01
Jeśli Bogowie się do mnie uśmiechną to najlepsze co mi się uda wyciągnąć to 29.12 - 02.01
Smuteczek tak bardzo, że zobaczę was na krótką chwilę ale pierwsza wypłata za 6 dni i nie muszę czekać cały listopad na wynagrodzenie z freelancerki za październik , co mnie spotyka w tej chwili.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Lista uaktualniona.
Mat, Ryu, Agnetha z kompanią i Maczer - potwierdzacie przyjazd?
Mat, Ryu, Agnetha z kompanią i Maczer - potwierdzacie przyjazd?
Wydawało mi się, że potwierdzałem obecność. Będę. I od razu się pytam; czy ktoś jedzie samochodem i czy mogę się z tą osobą zabrać tam i z powrotem.
W drodze DO możemy zabrać tylko kogoś z Warszawy (zaczynamy nasz mały zjazd 26go w Płocku i potem w Warszawie).
W drodze Z POWROTEM mamy 3 wolne miejsca do 3miasta.
W drodze Z POWROTEM mamy 3 wolne miejsca do 3miasta.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Ja będę jechał samochodem z Trójmiasta i mam jedno wolne miejsce w obie strony.
Your favourite fearless hero.
To zaklepuje. Wracać będę pewnie z Adą i Norrdec'em, bo po drodze. (O ile mnie zabiorą :D )Mazoku wrote:Ja będę jechał samochodem z Trójmiasta i mam jedno wolne miejsce w obie strony.
My nie jedziemy z Warszawy tym razem, więc możemy kogoś zgarnąć najwyżej z Mińska Mazowieckiego. Mamy jedno miejsce w aucie. W drodze powrotnej też jest jeden slot, ale za to jedziemy już bezpośrednio do Wawy. Wyjeżdżamy z samego rana, bo jakiś gówniak musi zdążyć na zajęcia z trepanacji czaszek. ;D
Chi, jesli liczysz mnie w tej kalkulacji, to ja juz mam swój dojazd.Chimeria wrote:Mamy jedno miejsce w aucie. W drodze powrotnej też jest jeden slot, ale za to jedziemy już bezpośrednio do Wawy.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Nie wiem jak to skomentować, ale w sumie dzięki, że to mówisz teraz, a nie jak byśmy czekali na Ciebie w Mińsku. :)))))))))))))))))))))))))))))KptKenji wrote:Chi, jesli liczysz mnie w tej kalkulacji, to ja juz mam swój dojazd.Chimeria wrote:Mamy jedno miejsce w aucie. W drodze powrotnej też jest jeden slot, ale za to jedziemy już bezpośrednio do Wawy.
Illuminati confirmed. Nie mam urlopu po świętach. Przykro mi :|
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]