Zjazd 2k9 - Spam

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Noire

Re: Zjazd 2k9 - Spam

Post by Noire »

Ok, nie wiem czy sprawdzaliscie, ale mimo wszystko postne tu aktualny rozkład jazdy PKS relacji Jelenia Góra-Świeradów Zdrój

Jest ich wyraźnie mniej, więc sugeruje jakos zgrac przyjazd pociagu tak, aby nie czekac za długo na autobus.
Ja jadę pociągiem do Wrocławia a stamtąd PKSem prosto do Świeradowa (12:21), bo nie chce mi sie przesiadac kilka razy.
Attachments
pks_jelenia.JPG
pks_jelenia.JPG (73.5 KiB) Viewed 3369 times
Conquered, we conquer.
USAGI

Post by USAGI »

tak co do eventów ^^
Kolega mi właśnie napisał ,ze we Frydlancie (zaraz po drugiej stronie granicy obok nas na mapce) jest bardzo fajny zamek który można by zwiedzić ^^ Są chętni tak na wstępie żeby wybrać się tam na wycieczkę całodniową :P? Tylko tym razem trzeba będzie zabrać parasolki żeby się pod liśćmi ne chować przed deszczem xD
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Satsuki

Post by Satsuki »

Ali wystarczylo przeczytac kilka postow wstecz <3 Nord pewnie mowil Ci o pociagu tym samym, o ktorym ja pisalam na forum. Niestety z powodu nijakiego odzewu na forum nei mozemy ustalic ktorym i jak pojedziemy. Mam nadzieje, ze chlopaki zrobia to dzisiaj w JC... D:

Mat: w razie czego kazdy bedzie mogl kupic sobie sam bilet, to pospiech wiec nie ma miejscowek. Chociaz wolalabym, zebysmy sie wszyscy jakos zgadali.

ps. Trojmiasto, jestem u was od czwartku

Usa, ja bardzo chetnie pisze sie na taka wycieczke <3 Ostatnia mnie ominela, tym razem sie nei dam :D

Nori, gdzie znalazlas taki fajny rozklad? Przydalaby sie legenda, bo mam smutne wrazenie, ze ktoras z tych literek po prawej bedzie oznaczac "nie kursuje w soboty" "nie kursuje w wakacje" albo cos innego rownie fajnego.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Noire

Post by Noire »

Conquered, we conquer.
Satsuki

Post by Satsuki »

Noi o 12:21 jestes juz w swierardowie czy dopiero wyjezdzasz?

co do grupy 3miejskiej:

[quote=Windu]Oki, jednogłośnie zdecydowałem, że:

bierzemy pośpiech o godzinie: 21:34
i po: 11h 47min. jazdy trafiamy do Jeleniej Góry
o godzinie: 09:21.

Następnie łapiemy pks o 10.25
i już po: 57 min.
jesteśmy w Świeradowie Zdroju o 11.27

Wszystko najszybciej, najtaniej i z rezerwą czasu! [/quote]

Finally ktos wzial odpowiedzialnosc ==. Bart, kupiles bilet na pospiech wiec na 99% mozesz spokojnie na tym samym bilecie pojechac pospiechem pozniejszym.

Co do pksów. Jakbysmy przypadkiem nie zdazyli na ten 10:30, to nastepny jest 12:25 (ten o 11 nie jezdzi w soboty)
Windukind

Post by Windukind »

Aha, ja wiem, że od godziny 10.25 do 11.27 jest 1.02 a nie 57 min. Ale tak jest napisane w rozkładzie. Nie jestem do końca pewien na co jest to pięć minut, ale raczej nie robi i tak.
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Satsuki

Post by Satsuki »

Prawdopodobnie jest troche inna relacja albo troche inny czas postoju w niektorych miejscach.

EDIT:

Noi, wydaje mi sie, ze nikt Ci nie odpisal wczesniej ale mysle, ze te kubiki do muzyki to bardzo dobry pomysl. Jak nie bierzesz lapa to moglabys zabrac na plytce ultrastara? Moze sie przyda.

Crow, wydawalo mi sie, ze miales mikrofon, wezmiesz?

Sao: super, ze beirzesz pilke <3 Mam nadzieje, ze troche pogramy.

Troche zedytowalam topic organizacyjny, jesli mozecie spojrzec i powiedziec czego jeszcze brakuje, byloby bardzo milo.

Przy okazji apeluje o sprawdzanie, czy jest sie dobrze wpisanym na jeste obecnosci (wlacznie z datami pobytu), z czego sie orientuje Crow zaczal juz przeliczac oplaty.
USAGI

Post by USAGI »

Mam głupie pytanie ;P
Mam brać śpiwór x_X?
Sztućce i naczynia nei? Bo skoro domek letniskowy, to chyba wyposażenie mają co ne ;P?

[EDIT]

Dopisz do eventów całodniową wycieczkę za granice do zamku we Frydlancie [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Crow

Post by Crow »

Kuchnia jest 'w pełni wyposażona', a łóżek jest na 15 osób, więc jako dziewczyna nie powinnaś mieć problemu. Własne sztućce zawsze warto zabrać.
GvS

Post by GvS »

Korm i ja jedziemy najprawdopodobniej takim czyms:

Image

Bardziej szczegółowo o tych pociągach:
Pierwszy
Drugi

Edit: wygląda na to że jedziemy tym samym co Trójmiasto, więc możemy się spotkać w Częstochowie o ile pkp nie zrobi żadnych niespodzianek.
A necromancer is just a really late healer.
Post Reply