[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Konnica ze Stoney Sept do Riverrun.
Wspieram się TYLKO z Ironman's Bay (nie z Golden Sound).
Wspieram się TYLKO z Ironman's Bay (nie z Golden Sound).
Lady Sat kto przejmie dowodzenie obroną?
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Tywin Lannister podbił bronione przez Królową Cierni Riverrun. Tyrellowie stracili całą armię, zaś Lannisterowie rozkaz ataku na Harrenhal, przy czym zyskali dwa żetony wpływów.
Ruch Sat.
Ruch Sat.
We do not sow
Na wypadek, gdyby ktoś tego nie zauważył, Martell właśnie wygrał grę. Wiecie, komu dziękować.Windukind wrote:stracili (...) rozkaz ataku na Harrenhal
Oczywiście możemy jeszcze liczyć na Clash of Kings!
Sat chce zmienić zdjęcie rozkazu, ponieważ nie zauważyła, że Maz już wykonał ruch z Kings Landing.
We do not sow
Jesteśmy w środku jej łańcucha decyzyjnego i nikt nie wykonał niczego swojego od tego czasu, jestem za.
Niech nawet nie próbuje. Tamta bitwa była bardzo istotna i ciągnęła się przez dwie strony a pomiędzy jej rozpoczęciem i zakończeniem Sat zdążyła napisać dwa posty. "Nie zauważyłam" to w tym przypadku kiepska wymówka.
A necromancer is just a really late healer.
Wymówka słaba, ale skoro cały czas nie skończyła swojego ruchu, to moim zdaniem może zmienić decyzję.
Na mojej mapie rozkaz tam caly czas wisial ==
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Dla czytelności mapy - nie ma rozkazu palenia w Narrow Sea, Rozkazu wymarszu w shipbreaker i garnizonu w Dragonstone.
Przy okazji tego ruchu Lannisterów znalazłem (jak widać - Windu też) zasadę, o której nie wiedziałem wcześniej - jeśli w prowincji domowej danego rodu nie ma wrogich oddziałów, ani wrogiej koronki, to wraca ona automatycznie pod kontrolę swojego rodu.
Przy okazji tego ruchu Lannisterów znalazłem (jak widać - Windu też) zasadę, o której nie wiedziałem wcześniej - jeśli w prowincji domowej danego rodu nie ma wrogich oddziałów, ani wrogiej koronki, to wraca ona automatycznie pod kontrolę swojego rodu.