Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
u ar Cai fur me... foevah
Edit.
No tak, zapomniałem że to Cai...
Tryb Przepak activated
Edit.
No tak, zapomniałem że to Cai...
Tryb Przepak activated
Oh Xell. Jak na osobę która wiecznie postuluje o większe czytanie ze zrozumieniem jestem mocno zaskoczony twoim pytaniem.Xellas wrote:Maczer -> Jaki kuźwa notes!?
Notes jest naturalnie własnością Benjamina Foxa i służy do zapisywania miliona mniej lub bardziej istotnych informacji których głowa może nie spamiętać.Maczer wrote: Benjamin Fox analizował właśnie swoje notatki ze śledztwa w sprawie śmierci Ashley Shirley Hole. Ręcznie zapisany notes był bardzo gruby ale (…)
Co do pożaru...
Przyznaję, że nie dość jednoznacznie ująłem podziemne położenie pomieszczenia. Faktem jest też, że umknęła mi treść późniejszego posta Xell,Maczer wrote:Ashley Shirley Hole, przywódczyni Orcadis, schodziła właśnie do swoich prywatnych komnat po całym dniu pracy(...)Na jednej ze ścian bezokiennego pokoiku znajdowała się (...)
Wydawało mi się, że ktoś pisał iż informacja ta wyszła na jaw. Poprawię tą część posta po pracy. Sorry za zamieszanieXellas wrote:Ashley Shirley Hole mogła mieć swoje słabości – o fetyszach, jak już wspomniano wcześniej, nikt nie wiedział
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Windu, ale poprawił potem posta. Teraz, za Tobą, potwierdził też to Caibre. W jego przypadku zmieniać już trzeba byłoby cały paragraf...Maczer wrote: Wydawało mi się, że ktoś pisał iż informacja ta wyszła na jaw. Poprawię tą część posta po pracy. Sorry za zamieszanie
Widzę, że zrobiłeś Caii jakiegoś edita, ale nie znalazłem co się zmieniło. Rozumiem, że jakieś kosmetyczne zmiany?
@All - proszę, piszcie w komentarzach co zmieniacie w postach. Niektóre posty są zmieniane po kilka razy...
@Windu - Na wszelki wypadek przypominam, że Twoja rezerwacja trwa do 22.
@All - proszę, piszcie w komentarzach co zmieniacie w postach. Niektóre posty są zmieniane po kilka razy...
@Windu - Na wszelki wypadek przypominam, że Twoja rezerwacja trwa do 22.
Melduję uprzejmie iż zmiany były kosmetyczne. Innych grzechów nie pamiętam.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Jep. Dopiero wróciłem z pracy, bo dostał nam się kilkumilionowy projekt do zaplanowania. Położę dziecko spać i post będzie do maks do 23.30.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
No właśnie myślałam, że tam znalazł ten notes, tak jak to nadpalone zdjęcie>.>Maczer wrote:Oh Xell. Jak na osobę która wiecznie postuluje o większe czytanie ze zrozumieniem jestem mocno zaskoczony twoim pytaniem.Xellas wrote:Maczer -> Jaki kuźwa notes!?Notes jest naturalnie własnością Benjamina Foxa i służy do zapisywania miliona mniej lub bardziej istotnych informacji których głowa może nie spamiętać.Maczer wrote: Benjamin Fox analizował właśnie swoje notatki ze śledztwa w sprawie śmierci Ashley Shirley Hole. Ręcznie zapisany notes był bardzo gruby ale (…)
Crow, niektóre posty mają po parę tysięcy zmian, bo częściowo pilnujemy sobie literówek i błędów ostentacyjnych. Chcemy żeby, później Sao nas pochwaliła za styl ^__^
A ja ze swojej strony zapewniam, że na pewno powiadomiłabym, gdyby były jakieś zmiany w treści jako takiej i u mnie i prawdopodobnie u Caia też.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Ha, ciekawe, czy będzie się jej chciało się tego questa przeczytać. Ja też staram się pilnować...
W ogóle edit. Mam czas z tego, co widzę do 10 rano, a nie wieczorem. Ale spoko jeszcze dzisiaj powinienem skończyć. Mat wpadaj do Khartum, jest robota : D
We do not sow
Zapisuje sie data ktoregos z kolei posta Caibra. Wysylal go jakos kolo 6 rano.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.