Teoria Wzrostu - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Maczer

Re: Teoria Wzrostu - Komentarze

Post by Maczer »

Dzięki Xell. I really mean it
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Desp chłopaki-.-
Najgorsze jest to, że np. ja naprawdę myślałam, że nie macie najwyraźniej nic do powiedzenia bo inaczej przecież jakoś byście zareagowali=='
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Maczer

Post by Maczer »

Upnąłem swojego posta po uzgodnieniu z Taiiem, że treści naszych postów nie pokrywają się.
Milion wątków których jeszcze nie poruszyłem ale to już przy innej okazji
Taii

Post by Taii »

up ^^ sorki za opóźnienia
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Satsuki

Post by Satsuki »

Drogi Maczerze. Na czesc z Mazoku Xellas odpisala Ci bardzo dokladnie, wiec ja juz nie musze (thanks god).

Chcialam dac quote do posta, z ktorego wnioskowalam, ze na bal przyszedles nieoficjalnie ale nigdzie go nie moge znalezc. Wydaje mi sie, ze bylo to w poscie Windu - stwierdzil, ze to bal prostytutek i psia liga nie powinna sie na nim pojawiac. Stad stanowisko, ktore przedstawilam w moim poscie. Jesli bylo inaczej to bardzo chetnie go zmienie.

EDIT:

FFS! Czytam Twojego posta i oczom nie wierze. Szkaluje Psią Ligę? W ktorym miejscu? Powiedzialam tylko, ze GEJSZE NIE SA TYM, ZA KOGO PSIA LIGA JE PODAJE. KONIEC. Oraz druga informacja, o nie pokazywaniu sie na balu dla prostytutek, ktory to post byl NA PEWNO. Skoro zostal zedytowany to trzeba bylo o tym poinformowac, nie czytam kazdego posta po 3 razy, zeby wiedziec, ze ktos pozbyl sie z niego waznych informacji >______________<
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

A, to w postach bylo. Jak dla mnie Pan Wielki Lider Maciej dał wyraźnie do zrozumienia, ze Twoje przyjscie na bal jest nieoficjalne. Skoro sie z tym nie zgadzasz to prosze o mozliwość edycji posta, zostalam przez was świadomie czy nie, ale wprowadzona w błąd.

ps. ciesze sie, ze normalnie poradziliscie sobie ze sprawa Arrain, a nie Windu-style, taki efekt chciałam osiągnąć. Ponadto przypominam, ze w moim poscie Xavier wyraznie zaznaczyl, ze zostawia jej ludzi ze strazy glownie dla jej ochrony przed wzburzonym tlumem. Byloby milo, gdyby ktos o tym pamietal.

Z mojej strony nie zgadzam sie na Twojego posta, w ktorym opisujesz jak to szkalowalam Psia Lige, zadne szkalowanie nie mialo miejsca, poza jedna informacja na temat gejsz.
Maczer

Post by Maczer »

Nie no, miejcie litość, nie każcie mi usuwać trzech stron tekstu tylko dlatego, że ktoś pomylił komentarze z wiążącą częścią fabuły.
Poruszyłem temat na dzień przed napisaniem swojego posta. Może to faktycznie nie dużo ale czas rezerwacji posta jest krótszy od tego.

Poza tym Windu zadał pytanie a Ty na nie odpowiedziałaś. Rozwiałaś tym samym jego wątpliwości.
A "nie bierz faktury" to sobie może mówić. Jak postępuję ja, sam o tym decyduję. Nie jestem sługusem Windu.
Satsuki

Post by Satsuki »

FFS. Od poczatku tego questa komentarze SĄ wiążące.
Maczer wrote:Poza tym Windu zadał pytanie a Ty na nie odpowiedziałaś. Rozwiałaś tym samym jego wątpliwości.
Nie wiem do czego pijesz powyzsza informacja.

Jesli nei zamierzasz zmienic informacji o tym, ze uslyszales moje przemowienie, to przynajmniej zmien czesc o SZKALOWANIU PRZEZ AGENDE PSIEJ LIGI, które to szkalowanie ani razu NIE MIALO MIEJSCA.
Maczer

Post by Maczer »

Po kolejnym przeczytaniu posta Sat o balu stwierdzam, że faktycznie "szkalowanie" nie miało miejsca wprost. Przyznaję jej zatem rację i zmieniłem fragment swojego posta.
Post Reply