Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Jedziesz czy nie, bo w końcu nie wiem?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Cyfku, ciesz się bardziej z tego że udało nam się zarezerwować łóżka przed rezerwacją domku. jesteśmy po prostu zajebiści :Pc914 wrote:Jestem bardzo zadowolony z tego iż udało nam się zarezerwować ten wspaniały domek. Nie posiadam się ze szczęścia, już odliczam dni do sylwestra który spędzimy w tak cudowym miejscu.*
*bo Sat kazała
yay!Satsuki wrote: Mamy domek w Szczyrku w terminie 28.12.2015 - 03.01.2016.
Tak będzie lepiej ChiChimeria wrote:yay!Satsuki wrote: Mamy domek w Szczyrku w terminie 28.12.2015 - 03.01.2016.

Proszę o jasną informację, ile mamy wpłacić zaliczki. 150 od osoby? Mniej? Więcej? Nie wiem, jak mam dzielić te 2400, skoro deklaracje niejasne.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Myślę, że możemy się umówić po 150 zł od osoby, żeby dokładniej policzyć kto jedzie. Napiszę więcej informacji jakoś w przyszłym tygodniu.
Można sie jeszcze zapisać czy już za pózno na to ? jeśli nie jest to z Madzią z chęcią pojedziemy ^^
szeregowy czosnkowy zgłasza swą obecność na sylwku w Szczyrku (i w końcu na forum w ogóle)!... jeszcze środy ni ma, więc zapisać się mogę, nie?
btw mogę spać na podłodze (tzn. na materacu), zaś co do nart to jeszcze nie wiem, jeździć nie umiem. Jeśli zdecyduję nie zakładać ich na nogi, prawdopodobnie będę polował na epic faile aparatem, się okaże.
btw mogę spać na podłodze (tzn. na materacu), zaś co do nart to jeszcze nie wiem, jeździć nie umiem. Jeśli zdecyduję nie zakładać ich na nogi, prawdopodobnie będę polował na epic faile aparatem, się okaże.
Kolejność zgłoszeń decyduje o pierwszeństwie przy wyborze łóżek <3Czosnek wrote:szeregowy czosnkowy zgłasza swą obecność na sylwku w Szczyrku (i w końcu na forum w ogóle)!... jeszcze środy ni ma, więc zapisać się mogę, nie?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jak chcecie już robić konta premium na MW to powinny być chyba płatne, nie? Także ja bym proponował wam dawać łóżka za zaliczki =]
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]