Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Xellas -》 Demuslim mowil, ze sklad celny bedzie otwierany na miejscu, czyli przy bazie. Celem jest odprawa towarow poza Khartum i do tego on sluzy.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Sat, Nona, Taii, Raflik, Macz i kto tam jeszcze - macie coś jeszcze do dodania o balu, czy zamykamy ten wątek i przechodzimy do kolejnych? Ja chce się dowiedzieć, kto jeszcze poprosił Koranonę do tańca...
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Windukind wrote:Xellas -》 Demuslim mowil, ze sklad celny bedzie otwierany na miejscu, czyli przy bazie. Celem jest odprawa towarow poza Khartum i do tego on sluzy.
Ja nie jasnowidze co miałeś na myśli, za to zgodnie z wcześniejszymi (nota bene również Twoimi) wypowiedziami, trzymam się napisanych faktów.- Ah nie –odpowiedział przekornie dowódca zerkając na sufit, później znów na gościa – no jasne, że robimy, co się da. Odtworzyliśmy magazyn celny, będziemy mogli robić odprawy na miejscu, co więcej dzięki poparciu w stolicy powinnyśmy wkrótce uzyskać status zaufanej organizacji i odprawę uproszczoną, która trwa mniej niż kilka godzin. Decyzję oficjalnie powinniśmy otrzymać na dniach. Co z nowymi maszynami i trzecią kopalnią?
Sroka, ale nie mam w tej chwili czasu siedzieć na forum i będę dopiero najwcześniej wieczorem.
Crow, ja na pewno nic. Mnie interesuje tylko akcja przy fortecy.
Jedyne co to przypominam kolejce Dominy, bo też nikt nie odpowiada, ale ona chce reagować tylko na akcję w kopalni.
A jakby co, ryza papieru zapala się w 10 sekund, pali się w 40s nieodwracalnie, a w 1,21min spala się w te czarne wiórki - tylko przy rozżarzanych węgielkach, bez ognia w zasadzie. Przy czym używałam tego kolorowego papieru gazetkowego, co się słabo pali.
Więc zakładam, ze od lampy naftowej, od której dodatkowo papier namaka i przesiąka naftą, spala się w jakieś 20 sekund.
Sprawdzane doświadczalnie, przez ostatnie dwa dni <3
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Piszę.
Muszę czym prędzej przeprowadzić się do tej cudownej krainy absurdu Orkadis :D
Ps. atakowanie w dwóch różnych czasach... cóż za wspaniale brudna zagrywka :D
PPs. na mój stan wiedzy naftą nasącza się lonty aby właśnie nie uległy zbyt wczesnemu spaleniu x_x
Anyway, niska szkodliwość społeczna więc chyba pominę ten wątek co by nie cofać się w czasie
Ps. atakowanie w dwóch różnych czasach... cóż za wspaniale brudna zagrywka :D
PPs. na mój stan wiedzy naftą nasącza się lonty aby właśnie nie uległy zbyt wczesnemu spaleniu x_x
Anyway, niska szkodliwość społeczna więc chyba pominę ten wątek co by nie cofać się w czasie
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Cooo? Ja mam nadzieję, że Kurt Lacko tam jedzie z oliwą i pochodnią@@Maczer wrote:Piszę.
Xellas za podkreslonym kawalkiem jest napisane ' na miejscu', co oznacza ze tam gdzie on obecnie przebywa. Nie potrzeba do tego jasnowidztwa. Zreszta kto otwiera magazyn celny dla miasta _^_ . Rownie dobrze moglibysmy zaproponowac im obsianie trawa parku. A bez beki. Mozesz nie wiedziec, ale zadne magazyny w portach w Trojmiescie nie naleza do miasta. Magazyny celne otwiera sie przy fabrykach lub glownych gniazdach logistycznych przez prywatne firmy.
We do not sow
Sorki za opóźnienia, ostatnimi dniami ciężko u mnie z czasem. Postaram się nadrobić do jutra zalegle posty i coś naskrobać.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
"Odtworzyliśmy" dla mnie znaczyło, że jakiś, który był w mieście sobie wyremontowaliście. I w tym kontekście zwrot "na miejscu" oznacza, że w nim, "w tym magazynie w mieście" zamierzacie sobie te odprawy robić.
Nawet założyłabym, że to gdzieś koło waszej siedziby w mieście^_^
Nawet założyłabym, że to gdzieś koło waszej siedziby w mieście^_^
To co robi PL mniej więcej tak właśnie wygląda;pWindukind wrote: Rownie dobrze moglibysmy zaproponowac im obsianie trawa parku.
Ej, a czemu absurdu? To takie piękne ideowo miasto!Maczer wrote:Piszę.
Pffff! Zazdrościsz mieszkańcom;pCrow wrote:Cooo? Ja mam nadzieję, że Kurt Lacko tam jedzie z oliwą i pochodnią@@
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Just kill it, before it lays eggs.Xellas wrote:Pffff! Zazdrościsz mieszkańcom;pCrow wrote:Cooo? Ja mam nadzieję, że Kurt Lacko tam jedzie z oliwą i pochodnią@@
oh god...
maczer, spodziewalam sie po Tobie czegos lepszego.
maczer, spodziewalam sie po Tobie czegos lepszego.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.