[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1

Last edited by Windukind on Sun Mar 18, 2012 12:18 pm, edited 5 times in total.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Kilka drobnych szczegółów, jakie zauważyłem - lepiej, żeby się nie nawarstwiały, bo się pogubimy:
- Jestem przekonany, że Szalony Korm ściga konnicę Lorda Starka tylko swoją konnicą, bez towarzystwa wieży obronnej
- Baratheon oraz Lannister mają 3 zamki
- Kruk jest w posiadaniu Martella
- Siła Dzikich po każdym ataku spada o dwie pozycje, a nie o dwa punkty, więc wydaje mi się, że powinna wynosić obecnie 4, a nie 6
Proszę o poprawienie mnie, jeśli gdzieś się pomyliłem.
- Jestem przekonany, że Szalony Korm ściga konnicę Lorda Starka tylko swoją konnicą, bez towarzystwa wieży obronnej
- Baratheon oraz Lannister mają 3 zamki
- Kruk jest w posiadaniu Martella
- Siła Dzikich po każdym ataku spada o dwie pozycje, a nie o dwa punkty, więc wydaje mi się, że powinna wynosić obecnie 4, a nie 6
Proszę o poprawienie mnie, jeśli gdzieś się pomyliłem.
Do tego co napisał Ziza - Nie ma już rozkazu wymarszu w Highgarden.
Dzikich jeszcze sprawdzę. Korm w swym szaleństwie zlecił dowodzenie konnicą Victarionowi, który stracił wszystkie siły pod bliźniakami w bitwie przeciwko Eddarowi.
We do not sow
Lord Renly poprowadzi atak jednego oddziału konnicy z Cracklaw na ukrywające się w Mountains of the Moon wojska Greyjoyów. Drugi oddział wzmocni obronę stolicy. Trzeci pozostanie na miejscu.
Your favourite fearless hero.
Stark udziela wsparcia Lordowi Renlemu z Narrow Sea.
A necromancer is just a really late healer.
Jedna konnica do Stoney Sept, jedna konnica do Harrenhal.
White Harbor:
Wieża do Twins, konnica wraz ze wsparciem z Narrow Sea wyrusza ukarać zdrajców w Fingers.
Wieża do Twins, konnica wraz ze wsparciem z Narrow Sea wyrusza ukarać zdrajców w Fingers.
A necromancer is just a really late healer.