Sylwester 2016/17
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2016/17
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
People, pojawiły się zamysły na kilka eventów:
MW Master Cheef - czyt. sprawdzimy kto tu lepiej gotuje, podejrzewam że Raflik się pisze... ktoś tu jeszcze umie zrobić coś więcej niż zamówić pizzę?
Podłoga to vódka - event zajmujący "około dwóch godzin" - dotkniesz podłogi, zerujesz.
MW Master Cheef - czyt. sprawdzimy kto tu lepiej gotuje, podejrzewam że Raflik się pisze... ktoś tu jeszcze umie zrobić coś więcej niż zamówić pizzę?
Podłoga to vódka - event zajmujący "około dwóch godzin" - dotkniesz podłogi, zerujesz.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Ja i mój aparat będziemy! A przynajmniej taki jest Plan.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Teraz mi trochę smutno. ..ryuzok wrote:ktoś tu jeszcze umie zrobić coś więcej niż zamówić pizzę?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
A chaos się liczy? Nie, no Sat nie masz tak źle, Ty nie dostałaś zakazu wstępu nawet do Obleśnej Kuchni :DSatsuki wrote:Teraz mi trochę smutno. ..ryuzok wrote:ktoś tu jeszcze umie zrobić coś więcej niż zamówić pizzę?
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Xellas wrote:A chaos się liczy? Nie, no Sat nie masz tak źle, Ty nie dostałaś zakazu wstępu nawet do Obleśnej Kuchni :DSatsuki wrote:Teraz mi trochę smutno. ..ryuzok wrote:ktoś tu jeszcze umie zrobić coś więcej niż zamówić pizzę?
Chodzi o to, ze ostatnie kilka zjazdów przed Szczyrkiem robiłam community zupy na sylwestry
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Masterchef musiałby odbywać się na raty, co może zaburzyć porównywanie smaków, ale ogólnie spoko pomysł. Pytanie, czy można by było pracować w teamach lub z pomagierami chociaż. Rujku! Opracuj regulaminek!
Ja proponuję Ultimate MW Quest Event, czyli napiszemy questa w sylwestra. To byłby swoisty test umiejętności i wyobraźni. Może się nie przepakuje? Może z moderatorem i z poblicznym czytaniem kolejnych części przez autorów?
Ja proponuję Ultimate MW Quest Event, czyli napiszemy questa w sylwestra. To byłby swoisty test umiejętności i wyobraźni. Może się nie przepakuje? Może z moderatorem i z poblicznym czytaniem kolejnych części przez autorów?
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Ad 1. Ilość i składniki nadawane odgórnie, każdy dostaje to samo - żeby były równe szanse. Dla urozmaicenia składniki też mogły by być mocno pojebane, więc uprzedzam, że jest to opcja (Korm, potrzebujemy skorpionów!)Saovine wrote:Masterchef musiałby odbywać się na raty, co może zaburzyć porównywanie smaków, ale ogólnie spoko pomysł. Pytanie, czy można by było pracować w teamach lub z pomagierami chociaż. Rujku! Opracuj regulaminek!
Ad 2. Porcje - robimy degustacyjnie, czyli jedna porcja na 2-3 osoby z której każdy skubnie po jakieś 2 łyżki dla smaku.
Ad 3. Ograniczenie czasowe, na gotowanie każdy uczestnik miał by jakieś 30-45 minut. Dodatkowo ewentualne 10 minut na ogarnięcie co mamy za skłądniki i jak je połączyć.
Reszta się stworzy jak będzie więcej chętnyh, i zainteresowanych.
Sat - sorry żę zapomniałęm o Zupkach! you have my like, ale obawiam się, że wyjdziemy poza ramy zupko-gotowania.
serio? to kolejny event promujący pijaństwo p;
każdy dostaje to samo - np. cztery vifony
ograniczenie czasowe 30-45 minut... vifon to jakieś 4 minuty max. czyli resztę czasu pijesz... a potem to już jest ci wszystko obojętne p;
każdy dostaje to samo - np. cztery vifony
ograniczenie czasowe 30-45 minut... vifon to jakieś 4 minuty max. czyli resztę czasu pijesz... a potem to już jest ci wszystko obojętne p;
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?