Sylwester MW y2k14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW y2k14
A adres macie poza tym, że Kania? :P
Oh my sweet summer child...

Oh my sweet summer child...

Hym, ja jadę zawsze brzegiem Bugu i skręcam przy sklepie w lewo.
Przy Bugu też można jechać, ale to nadkładanie drogi. Ja zawsze wciskałam się skrótem, nawet jak był ten wielki śnieg. :D Da się!
To raczej pytanie kto jak bardzo lubi swoje zawieszenie. "Droga na skróty" teoretycznie daje dłuższą drogę z dziurami, praktycznie koło sklepu chyba jest ich więcej. Docelowo można pojechać też naokoło, kawałek za sklepem w lewo, i przy kontenerkach w lewo, wtedy docieramy jakby "od tyłu" omijając tez zjazd z górki.
Tak czy inaczej zawsze używałem skrótu -> SZYBCIEJ
Tak czy inaczej zawsze używałem skrótu -> SZYBCIEJ
My niestety nie pojawimy się na sylwestrze w tym roku. Miłej zabawy!
A necromancer is just a really late healer.
Nas też nie będzie. See ya w innym terminie!
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Na skrócie nie jest tak źle, ostatnio sypnęli tam piachem, a jak był śnieg to ładnie wszystko wyrównał, nie demonizowałabym, że tam jakiś offroad jest.
Szkoda, że Was nie będzie Nordki i Licze :<
I zabawniej! :D Zwłaszcza jak z oblodzonej górki szarżuje na Ciebie Caibrowagen.Tak czy inaczej zawsze używałem skrótu -> SZYBCIEJ
Szkoda, że Was nie będzie Nordki i Licze :<
Double post achievment ale jakże ważny (również w pierwszym poście)!
Do 16 grudnia zbieramy przedpłaty w wysokości 100zł.
Z racji tego, że jak zawsze nie wiadomo ile będzie osób i na jak długo nie jestem w stanie określić Wam kwoty jaką wyniesie pobyt na osobę, toteż potrzebujemy wstępnych przelewów (nie zarabiam tyle żeby przed świętami założyć za ludzi :D) w wysokości 100zł. Kania w tym roku wyniesie nas 2500zł, więc ostateczny koszt może wzrosnąć lub spaść, zależy ile nas przypełznie, niemniej zaliczka jest dla wszystkich równa, najwyżej potem się dogadamy i zwrócimy nadwyżki.
Podobnie jak w zeszłym roku przelewy należy kierować do tego uprzejmego Pana:
PL75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Ksiezycowa 20
81-577 Gdynia
Do 16 grudnia zbieramy przedpłaty w wysokości 100zł.
Z racji tego, że jak zawsze nie wiadomo ile będzie osób i na jak długo nie jestem w stanie określić Wam kwoty jaką wyniesie pobyt na osobę, toteż potrzebujemy wstępnych przelewów (nie zarabiam tyle żeby przed świętami założyć za ludzi :D) w wysokości 100zł. Kania w tym roku wyniesie nas 2500zł, więc ostateczny koszt może wzrosnąć lub spaść, zależy ile nas przypełznie, niemniej zaliczka jest dla wszystkich równa, najwyżej potem się dogadamy i zwrócimy nadwyżki.
Podobnie jak w zeszłym roku przelewy należy kierować do tego uprzejmego Pana:
PL75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Ksiezycowa 20
81-577 Gdynia
Z góry chcę uprzedzić, że wyjazd z Kani drugiego stycznia jest obowiązkowy, nie można zostać dłużej, bo państwo Piątek mają jakichś gości i muszą ogarnąć domek. Więc jeśli chcieliście brać dodatkowe wolne, by do szóstego mieć labę to można jeszcze zamówić jakieś posylwestrowe last minute w Zakopanem. ;P