B-con

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Caerth

Re: B-con

Post by Caerth »

Image

Wish you were here.
My soul is still the same
But it has many names
Chimeria

Post by Chimeria »

Bastardy pozbawione sumienia!

Zróbcie zdjecie wszystkich którzy pojechali, a nie wybiórczo.
Lol Cai, dawno Cie nie widzialam, wyglądasz tak grzecznie i uczesanie =D
Namakku

Post by Namakku »

Ah tak wyrazista mimika twarzy Sat -"Aria schudnij"-

>]
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
Aria

Post by Aria »

Arii nigdy za wiele =]
Chi - wszyscy tam przecież są O.o
Noire

Post by Noire »

http://picasaweb.google.com/noire.ighaan/BCon2k9#
Oto wybrane foty z B-conu - oprócz zdjeci Arii bo ich nie mam zgranych.
*edit* juz doszly

Było za-je-bi-ście :D, długo wyczekiwałam tego konwentu i się nie zawiodłam.
Picie wina nad wiaduktem kolejewym rlz, musimy czesciej powtarzac takie ustawki MW ;D
Jeśli chodzi o sam konwent - było fajnie, chociaż jak dla mnie warunki w sleeproomie były fatalne (chociaz nie powinnam narzekac, bo jako jednej z nielicznych udało mi sie złapac 5h snu ;D). Bardzo fajnie wyszedł też cosplay na konwencie. Mnie osobiscie najbardziej podobała się prezentacja bohaterów Harrego Pottera (Snape był HOT), Lamento (za scenke) oraz MariiHOLIC (za dramatyczne rozerwanie bluzki Matsuriki ;D).
Bardzo fajnym miejscem okazała się byc herbaciarnia grupy HIDOI, gdzie można było spokojnie usiąsc i odpoczac od konwentowego zgiełku popijając wyśmienitą herbatę MATE SIŁA (epic nazwa btw xd)
Grupie z Multiworldu (w składzie Aria, Ziza, Korm) udało się też zając drugie miejsce w kalamburach o /b/ ..chociaz imo powinnismy dostac pierwsze, bo poziom haseł był zróżnicowany i rzucali naszej druzynie czasem takie hasła, że głowa boli...gdy druzyna przeciwna dostawalo hasło pokroju 'Ceilingcat', but nvm i tak świetnie się na tym bawiliśmy.
Bardzo podobał mi się nasz zajebisty cosplay z Inuyashy :D, czyli Aria jako dziwkarska Kagome, Crow jako hotHOTHOT Miroku oraz ja jako Badass Inuyasha (i okazjonalnie ta_suka_Kikyou gdy nie chcialo mi sie nosic peruki ;D). Świetny był tez cosplay Disa, Gvsa i Korma jako świateczne wydanie EPIC FAIL GUYSow ;D. Bardzo dopracowany byl tez cosplay Samuela i Alienki. Dziękujemy równiez Caibrowi który wygląda jak żywa wersja 4chan-tana (dzięki bogom chodził ubrany xd)

Podsumowując - ja chce jeszcze raz~!
Last edited by Noire on Sun Nov 29, 2009 11:09 pm, edited 1 time in total.
Conquered, we conquer.
Aria

Post by Aria »

http://student.agh.edu.pl/~ziza/bcon.rar

już doładowuje moje. W paczce w większości są EFG i napaleni paparazzi.
Konwent był z tych co lubie czyli "na konwencie poza konwentem" -spacerki po żarcie i wino i wdrapywanie sie na niedostępne punkty widokowe w klapkach/obcasach by pić chłonąc majestatyczność torów, równocześnie czująć lekkiego ducha samobójcy (bo kto normalny wchodzi na ruiny nad torami, chyba żeby sie zabić). Obok była zaprzyjaźniona paczka żuli, którzy nam powiedzieli "dzień dobry", mamy już swoich ziomów w Krakowie.

z tego co mi sie jeszcze przytrafiło, to jak kupowałam picie w markecie to goniła mnie jakaś rodzinka pytając czy mam im do zaproponowania jakieś promocje, to oznacza jedno. mój strój był udany (dziwny) =D

Dziękuje wam za świetne towarzystwo, bo gdyby nie nasza piękna grupka bardzo bym sie wynudziła. Spotkanie mogłoby sie odbyć i bez konwentu, w końcu tylko tam trzymaliśmy rzeczy =D

/edit/
a co do /b/lamburów i naszych trudnych haseł to żeby nie było że złej baletnicy to podaje nasze hasła

- cockmongler
-I wish I was a little girl
- Yotsuba
- Trolling /b is like pissing in an ocean of piss
- scientologia
- furryfriday

polegliśmy w finale na "NO! U" bo nas wyprzedzono z odpowiedzią ;<
Namakku

Post by Namakku »

Aria wrote:Arii nigdy za wiele =]
Hah, to już zależy od wytrzymałości mięśni tej drugiej osoby >]

Szlajanie się po zadupiach, picie wina siedząc na ruinach budynków przy torach... zaczynam żałować że nie pojechałem o_O.
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Image

Z początku nie za bardzo szło się odnaleźć, ale potem...
Nothing is impossible
Satsuki

Post by Satsuki »

Nie chce mi sie za duzo pisac wiec streszcze w kilku zdaniach.

Kocham Arie. Nie znalazlam zadnej fajnej figurki ale to widac kwestia gustu bo inni sobie jakies kupili. Mam przypinke z "<3", jestem zachwycona i nie wiem do czego mam ja sobie przyczepic (qq), jak macie jakies pomysly to prosze o komentarz. Od razu mowie, ze do torby nie moge bo mam skorzana i gruba. Konwent calosciowo wydal mi sie nudny. Bylo bardzo malo atrakcji, na ktore chcialam pojsc. Na polowe z nich i tak nie poszlam bo byly pomiedzy 5 a 8 rano -.-''. Sleepy byly straszne. Cieszy mnie, ze znalazlam tam kawalek wolnej podlogi ale i tak bylo qq.
Podobal mi sie gay bar :D I mialam podwojnego lola z Crowa, ktory nie chcial tam sam kupowac :DDDDDDD Kacik herbaciany prezentowal sie super i zaluje, ze w koncu niczego nie zamowilam.

Mam wrazenie, ze najwiecej kasy wydalam na siedzenie w carrefourze (jak sie to pisze _^_) w celach posilkowych. Ale WOW, przynajmniej jedlismy. Impressive w porownaniu do poprzednich konow.

Mam jeden komentarz: nastepnym razem musimy kupowac WIECEJ alkoholu <3 Miejscowka nad torami to winrar a moje buty jednak nie ucierpialy tak bardzo jak wydawalo sie na pierwszy rzut oka ;D Wiecej takich miejscowek plx, bylo super.

Bardzo sie ciesze, ze grupami chodzilismy na eventy, tylko troche fail, ze o tym na dubbing hentaiow przypomnieliscie sobie w trakcie trwania i nie siedliscie kolo mnie, GvSa i Crowa (tak, bylismy tam ;<). Moze gdyby cale mw zaczelo brac w tym udzial event bylby udany ;D Bart, Ty bys pewnie to zownowal, zalowalam, ze Cie nie bylo w tamtej godzinie ;<

Dis, GvS, korm - kurna, te wasze maski to jest po prostu WINRAR! Wygladaliscie wykurwiscie zajebiscie! (nowe slowo)

Calosciowo: ciesze sie, ze pojechalam bo robilam to i tak w celu spotkania z WAMI.

ps. Tomek, dzieki za fajny obiad <3 to szukanie knajpy o 7 rano tez bylo fun ;D
ps2. Dziekuje wszystkim za odprowadzanie nas na pociag <3 Noire, mam nadzieje, ze zdazylas na swoj pks.

Mialo byc krotko ale nie wyszlo ~_~
Patrze co znalazlam na anime com pl:
http://anime.com.pl/DSCN0682,gallery,view,43451.html
http://anime.com.pl/dscn0797,gallery,view,43492.html
http://anime.com.pl/DSCN0935,gallery,view,43542.html
http://anime.com.pl/DSCN0905,gallery,view,43527.html
http://anime.com.pl/DSCN1084,gallery,view,43586.html
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Debart

Post by Debart »

Satsuki wrote: Moze gdyby cale mw zaczelo brac w tym udzial event bylby udany ;D Bart, Ty bys pewnie to zownowal, zalowalam, ze Cie nie bylo w tamtej godzinie ;<
Haha, nawet dostałem od Xeli smsa w trakcie tego eventu o podobnej treści:D Ach, miło być docenionym! Co ciekawe, kilka godzin wcześniej toczyłem bekę z tytanica, leciał na Polsacie, a akurat byliśmy z Asią na urodzinach jakiejś jej koleżanki;)

Next time, muszę jakoś aktywniej reagować o informacjach o konwentach.. Niewykorzystana możliwość spotkania się z ludkami z MW boli!!
Post Reply