Teoria Wzrostu - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Re: Teoria Wzrostu - Komentarze

Post by Xellas »

Aww gomene, nie szukałam specjalnie, żeby się upewniać, na ogrodnictwie też się nie znam, mam wizję owijania szkieletu folią jak kanapki, czy tak wygląda naprawa? :D
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

Argh, napisanie sensownego posta na cudzym komputerze i w hałasie pozostawia wiele do zyczenia ;(
Tak jak napisalam poprzednio: grupa CA ZCM wyniosła się wieczorem po party hard a następnego dnia z rana doszło do wybuchu.

@Xell, mniej więcej tak, bedzie obkręcanie folią :)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Taii

Post by Taii »

Sorki, że jeszcze nie ma odemnie posta, ale Cai naprawdę narobił plotholi... jeszcze walczę, żeby wszystko się zgadzało z fabułą :/

Teoretycznie caly atak powinien mieć miejsce dnia 11 rano, przed wyruszeniem ekspedycji dalej... czyli młodych mizergów tam nie ma.
11 dnia pełzacz nie jest jeszcze operacyjny. 11 dnia był pieprzony pożar przy reaktorze i rozpoczęły się naprawy więc nie był na pewno opustoszały... gdyby założyć, że wszystko dobywało się dnia 12-13 (bo tyle miały trwać naprawy pełzacza) Ehrenowi dojazd do bazy agendy zajął by kolejny dzień, dwa... agrrrrr

Cai, rób rozwałki tak, żeby się przynajmniej fabuły trzymały ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Satsuki

Post by Satsuki »

Taii, pamiętaj, ze ode mnie wyjechaliscie wieczorem, nie musieliscie daleko odjechać, żeby zrobić postój na noc. Potem rano jak sie zbieraliscie do wyjazdu - Cai zrobił akcje dywersyjna. Nowe mizergi były wtedy wyklute od kilku godzin...
Taii

Post by Taii »

Spoko, już mi Xell powyjaśniała timeline, ja go też doczytałem i wyszło to co wrzuciłem w poście :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Satsuki

Post by Satsuki »

Dobra, nie chce mi sie czepiac, jaką to se mnie zrobiłeś jersey, wiec tylko kilka spostrzeżeń.
1. Niemozliwe,,żebyście byli tylko pół godziny od bazy, za blisko. Prędzej 2-3 godziny
2. Ją nie wiem, ze widzieliście moje mizergi i na pewno nagle wam o nich nie powiem.
3. Powinno byc "dzień 11" żeby timeline sie zgadzał...
Proszę o poprawki <3
Caerth

Post by Caerth »

Taii, pamiętaj, ze ode mnie wyjechaliscie wieczorem, nie musieliscie daleko odjechać, żeby zrobić postój na noc. Potem rano jak sie zbieraliscie do wyjazdu - Cai zrobił akcje dywersyjna. Nowe mizergi były wtedy wyklute od kilku godzin...
To się zgadza. Drugą stronę wyjasniam z Taiiem, sekundę.
My soul is still the same
But it has many names
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Satsuki wrote:Dobra, nie chce mi sie czepiac, jaką to se mnie zrobiłeś jersey, wiec tylko kilka spostrzeżeń.
1. Niemozliwe,,żebyście byli tylko pół godziny od bazy, za blisko. Prędzej 2-3 godziny
2. Ją nie wiem, ze widzieliście moje mizergi i na pewno nagle wam o nich nie powiem.
3. Powinno byc "dzień 11" żeby timeline sie zgadzał...
Proszę o poprawki <3
3. 10. Akcja Ehrena dzieje się zaraz po pobudce po obudzeniu się z imprezy i tuż po orgii. Czyli jeszcze zanim Sat sprawdziła Stan obozu.

Ja się jeszcze bym przyczepiła o to co zostało zniszczone przy ZCM. Ale podobno chłopaki mieli to ustalić.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

Szlag no Xellas. Jeśli utrzymamy moje zalozenie co do timeline ti wszystko bedzie sie zgadzac, jeśli całą akcja Caibra ma sie dziac bezpośrednio po orgii, to cały mój post o inspekcji można o kant dupy potluc. Nie dokladaj problemów
Satsuki

Post by Satsuki »

Nasmarowalam opis mizergow, tylko nie mam go jak przepisac przed wtorkiem :D

Gwoli ścisłości ( info chyba głównie dla xellas). W obrębie mojej bazy mieszka też miejscowa ludnosc z obecnej kopał.ii, ludność ta nie ma zielonego pojęcia o mizergach - wiedzą o nich tylko moi ludzie, a poza mna słuchają tylko Naiee
Post Reply