[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Nawet za ścianę musiały dotrzeć pogłoski o bogactwie Castelry Rock. Wyprzedzające uderzenie dzikich ominęło wystawione przez lorda Starka skromne, choć wystarczające siły i ruszyły na Riverlandy. Tu połączone wojska Tyrellów, Martellów i Lannisterów w końcu rozbiły atak, lecz to właśnie ci ostatni ponieśli największe straty.
Sprytne pokierowanie bitwami sprawiło, że Lannisterowie zdołali uchronić swe armie... kosztem niewinnej ludności. To nie przysporzyło im popularności wśród mieszkańców Westeros i sprawiło, że przestali być postrzegani jako ród z realnymi prawami do Żelaznego Tronu.
Dear Maester,
nie "i"
"ALBO"
Z powazaniem
Lady T.S.
nie "i"
"ALBO"
Wilding victory
Lowest bidder: chooses one of the following:
a) destroys 2 of his units anywhere
b) is reduced 2 possition on his highest influence track
everyone else nothing happens
Night watch victory
Highest bidder: the wilding immiediatly attack again with a strenght of 6. You do not particpate in the bidding against attack)
Z powazaniem
Lady T.S.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Lady Sat.
Przeczytaj mojego posta, wierzę, że się nie pomyliłem.
Proszę o rozkazy.
Przeczytaj mojego posta, wierzę, że się nie pomyliłem.
Proszę o rozkazy.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Rozumiem, że ostatnia mapa jest aktualna z wyjątkiem pozycji Lannisterów na Iron Throne?
Your favourite fearless hero.
A ja chciałbym się upewnić, że jako król nie mogę rozstrzygnąć remisu, który track jest 'highest' ?
Właściwie w zasadach jest napisane, że
Żelazny Tron decyduje w sprawie wszystkich remisów za wyjątkiem walk. Więc możesz zdecydować, rozumiem, że chcesz wybrać fiefdoms?
Żelazny Tron decyduje w sprawie wszystkich remisów za wyjątkiem walk. Więc możesz zdecydować, rozumiem, że chcesz wybrać fiefdoms?
We do not sow
Jeśli będzie mi dane wybrać to owszem, wolałbym żeby był to miecz.
Byłem przekonany, że w tej sytuacji wybór należy do mnie. Wybaczcie, że się pospieszyłem.
Czy wobec tego mogę jeszcze zmienić swój wybór co do tego, czy spadam na tracku, czy niszczę jednostki?
Czy wobec tego mogę jeszcze zmienić swój wybór co do tego, czy spadam na tracku, czy niszczę jednostki?
No nie, żadnej dramy się nie da wywołać :<. Miałem nadzieję, że zaczniesz rzucać mnie jakimiś interpretacjami zasad :D.