Przyjmuję łapówki w żelkach, tymbarkach, lodach z automatu, dobrym towarzystwie, uśmiechach, mile spędzonym czasie i radości :>
A nie mogłas tak zwyczajnie poprosić o pieniądze? :P
Tak Cyfer, to wiadomość do Ciebie i Twojego węża. Jak namówisz jeszcze trójkę chętnych to Ci wrzucę tego zipa, lol -_-''
A bonusowo do tego wykonac jeszcze taniec węża i zaparzyć kawusie?
Pfff co co ułatwiać sobie życie, skoro mogę mieć np. dobre towarzystwo albo uśmiechy, których ne kupię za pieniądze P: No OK, wiem. Sama siebie okłamuje D:
Jak będą wszystkie zdjęcia, to wrzuce je w zipyi na chomika - wczesniej robiłam tak ze zdjeciami innych osób jak je na chomiku umieszczały :)
Satsuki wrote:ok, zrob taki taniec weza dla wszystkich dziewczyn na sylwestrze i bedziemy kwita ;3
Taaak :D Taniec węża dla 11 osób w zamian za 11 plików brzmi całkiem uczciwie :>
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Taniec Węża!!! Zróbmy głosowanie i będzie posprzątane. Cyfu nie ma szans ;D
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Satsuki wrote:ok, zrob taki taniec weza dla wszystkich dziewczyn na sylwestrze i bedziemy kwita ;3
Taaak :D Taniec węża dla 11 osób w zamian za 11 plików brzmi całkiem uczciwie :>
Widzisz Cyfu, tylko Ty masz z tym problem!
Nie mam z tym żadnych problemów. Wymiane 11 plików zip na 11 osób uważam za stosowną. Jednak dostrzegam problem w waszej interpetacji tego co napisałem. Cytujac własne słowa: " moża to zrobić jeden jedyny raz przy obecności jednej osoby.". Jako iż siebie uważam za osobę i moja obecność jest niezbędna do wykonania tańca, wykonam go 11 razy w samotności ^_^
Taniec Węża!!! Zróbmy głosowanie i będzie posprzątane. Cyfu nie ma szans ;D
Już patrz jak się dostosowuje do regół waszej demo..tfu.. kracji :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.