Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Nawet nie wiem o co wam chodzi ale mam nadzieję, że z racji na Pyrkon i przeprowadzkę Windu nie zgankujecie nas przez weekend. Tym bardziej, że chyba dla odmiany wreszcie nas wyprzedziliście w timelineie
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
ZCM+CA ciągle w tyle, a Taiia nam zabieracie.Maczer wrote:Nawet nie wiem o co wam chodzi ale mam nadzieję, że z racji na Pyrkon i przeprowadzkę Windu nie zgankujecie nas przez weekend. Tym bardziej, że chyba dla odmiany wreszcie nas wyprzedziliście w timelineie
Wyprzedzenie dotyczy tylko siedziby ZCMu.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Napisałam w końcu posta o sprzecie wysłanym przez GvSa :D Wysłany po konsultacji z Caiem, stwierdził, że nie mam wpływu na jego posta :)
Karty postaci moich NPCów są tutaj:
Eranai
Natienne
c.d. timeline
16 dzień (środa)
Wyladunek statku HMS Azure (Agenda)
17 dzień (czwartek)
Planowana impreza u Natienne :D
Karty postaci moich NPCów są tutaj:
Eranai
Natienne
c.d. timeline
16 dzień (środa)
Wyladunek statku HMS Azure (Agenda)
17 dzień (czwartek)
Planowana impreza u Natienne :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Momencik czy Sat właśnie napisała, że jakaś dziewczyna przyszła na lotnisko i pobiła:Satsuki wrote: płycie lotniska stanęła bowiem filigranowa dziewczyna, o skórze koloru mlecznej czekolady, z błyszczącymi, lekko falowanymi, czarnymi włosami upiętymi do góry oraz różowymi oczami bez źrenic. W dodatku co ona miała na sobie! Delikatny, lekko błyszczący materiał w kolorze pudrowego różu, pomalowany w deseń małych, niebieskich kwiatków. Z punktu widzenia Khartończyków była chodzącym bóstwem. Natienne była ubrana tradycyjnie w kimono, którego to na Khartum nikt nie znał. Stroje zaprojektowane przez Arrain Volage natychmiast poszły w odstawkę, a miejscowa społeczność natychmiast zaczęła kopiować ubiór Natienne.
- specjalnie robione projekty robione pod społeczność planety
- kontakty ze światem mody, designerami i producentami
- marketing robiony wokół samej postaci mającej bogatą i niezwykłą osobowość
- jedną ze specjalizacji ludzi Psiej Ligi
Sat za dużo przebywasz z CA, bo rozwiązujesz wszystko w ten sam sposób, co oni. Jednym zdaniem.
Może Ci Maczer na to odpisze, bo chyba wolę Hots od czytania od adamentowych czołgach agendy. Choć podoba mi się, że kopiujesz moje pomysły najpierw z kopalniami, a poźniej z celebrytami.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Ciekawe kto pierwszy jednym postem zdobywaSat za dużo przebywasz z CA, bo rozwiązujesz wszystko w ten sam sposób, co oni. Jednym zdaniem.
- napięty i pełny grafik spotkań z najważniejszymi szychami
- prywatną stację telewizyjną
- chody u rady która daje swój statek, bez należytej kontroli ekwipunku przed startem
znalazł się...
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
I kluczową akcje wywiezienia kryształu rozwiązuje w ciągu posta.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Windukind wrote: Momencik czy Sat właśnie napisała, że jakaś dziewczyna przyszła na lotnisko i pobiła:
- specjalnie robione projekty robione pod społeczność planety
- kontakty ze światem mody, designerami i producentami
- marketing robiony wokół samej postaci mającej bogatą i niezwykłą osobowość
- jedną ze specjalizacji ludzi Psiej Ligi
Sat za dużo przebywasz z CA, bo rozwiązujesz wszystko w ten sam sposób, co oni. Jednym zdaniem.
Może Ci Maczer na to odpisze, bo chyba wolę Hots od czytania od adamentowych czołgach agendy. Choć podoba mi się, że kopiujesz moje pomysły najpierw z kopalniami, a poźniej z celebrytami.
Drogi Macku, po pierwsze:
Twoje projekty były robione pod społeczność planety, znaczy nawiązując do ich aktualnej mody. Ja im pokazałam KIMONO, zareagowali na nie z zachwytem, tak jak na pierwsze projekty Twojej organizacji. Rynek jest nieublagany, trzeba ciagle dawac im cos nowego- specjalnie robione projekty robione pod społeczność planety
Nie pisałam nic o żadnych kontaktach. Ludność Khartum kimono sie spodobalo, wiec zaczelo je kopiować po domach, chalupniczo. Nie mam zadnych informacji o designerach innych niz Twoi- kontakty ze światem mody, designerami i producentami
Ludnosc przez trzy dni słyszy, ze przyjechala nowa dupa Agendy na planete. Niczego sie nie moga dowiedzieć aż pojawia sie jakas pieknosc innej rasy, to oczywiste, ze zrobi sie w okol niej troche szumu. Tym bardziej, ze slysza, ze to "ekskluzywna prostytutka".- marketing robiony wokół samej postaci mającej bogatą i niezwykłą osobowość
Tego nie ogarniam.- jedną ze specjalizacji ludzi Psiej Ligi
Kopiuje Twoj pomysl z kopalniami, lol? Myslalam, ze calym pointem tego questa jest zakladanie kopalni @_@Choć podoba mi się, że kopiujesz moje pomysły najpierw z kopalniami, a poźniej z celebrytami.
Pomysł z celebrytami? Ty najpierw wykupiles sobie pol miasta, kij wie za co, nie mozesz byc sam na rynku.
Zupelnie nie rozumiem jaki masz problem drogi Maćku.
@Xellas, Raflik: Dzieki <3
Wywaliłem z posta cały wątek CA/ZCMu, zostawiłem tylko to co było o Agendzie. Jeśli trzeba będzie wprowadzić po poście Caibra poprawki, to dajcie znać.
PS. Mam też coś o Rafliku do przypostowania 'po' spotkaniu głów mafii. Stąd pytanie - będziesz to opisywał dokładniej, czy założysz po prostu, że odbyło się?
PS. Mam też coś o Rafliku do przypostowania 'po' spotkaniu głów mafii. Stąd pytanie - będziesz to opisywał dokładniej, czy założysz po prostu, że odbyło się?
btw, jakby cos, to tu jest stary opis Naiee: http://multiworld.pl/forum/viewtopic.ph ... 8bc#p31674 ale spodobalo mi sie jej przedstawienie przez Crowa wiec chyba go troche "uaktualnie" :D
Maczer wrote:Nawet nie wiem o co wam chodzi ale mam nadzieję, że z racji na Pyrkon i przeprowadzkę Windu nie zgankujecie nas przez weekend. Tym bardziej, że chyba dla odmiany wreszcie nas wyprzedziliście w timelineie
Macz, większość questa jedzie na pyrkon, więc się nie przejmuj ;P)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot