ah.srry. o co im chodzi to rozumiem. Chodziło mi o to, że nie ma tam Caibre-aSatsuki wrote:musi Ci Caibre i Nona odpowiedziec, ja nic nie zrozumialam z ich technobelkotu
Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Sat, ale tu powinno być Ehren, nie Caibre.
Mnie to się bardzo podobało, ale Sat mówiła, że nigdy więcej:-)
Mnie to się bardzo podobało, ale Sat mówiła, że nigdy więcej:-)
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
thx. juz poprawiam
Xellas: Tobie sie podobalo bo nie musialas sie potem przez to 12 stron spamu przekopywac <3
A, guys. Wycielam z logow moje przedstawienie mizergow, znaczy, ze scena sie w rzeczywistosci nie wydarzyla, k?
Xellas: Tobie sie podobalo bo nie musialas sie potem przez to 12 stron spamu przekopywac <3
A, guys. Wycielam z logow moje przedstawienie mizergow, znaczy, ze scena sie w rzeczywistosci nie wydarzyla, k?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Spoko następnym razem ja mogę wycinać, ale wiesz to zajmie;)
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Dla mnie czytanie tego postu łączonego to była tortura...
Dzieki Crow, ciesze sie, ze ktos poza mna uwaza to za slaby pomysl :D
Pomysł nie jest słaby. Zgromadzenie pisało bardzo fajne posty tego typu. Ale ten wygląda jak log z IRCa z dodaną narracją...
Mnie osobiście się podoba - wyglada jakby ktoś usiadł na środku zjazdu z magnetofonem, a następnie przełożył co usłyszał na taśmie na słowo pisane.Crow wrote:Dla mnie czytanie tego postu łączonego to była tortura...
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Och, Crow. Czego spodziewałeś się po zjeździe rodzinnym? =]
Podoba mi się pod tym względem, że zarówno zapoznajemy się dalej z bohaterami, ich intencjami i priorytetami ale zarówno posuwają w jakiś sposób fabułę do przodu i nikt nie pozostaje pominięty. Widać mocną ircowość tego wydarzenia ale to dobry ukłon do historii forum. Tj nie jestem pewny czy musimy wszystko robić z taką książkową poprawnością chodzi też o sam fun tworzenia
Podoba mi się pod tym względem, że zarówno zapoznajemy się dalej z bohaterami, ich intencjami i priorytetami ale zarówno posuwają w jakiś sposób fabułę do przodu i nikt nie pozostaje pominięty. Widać mocną ircowość tego wydarzenia ale to dobry ukłon do historii forum. Tj nie jestem pewny czy musimy wszystko robić z taką książkową poprawnością chodzi też o sam fun tworzenia
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
tak, raz na kilka stron questa można napisać jeden taki post. Byle nie za czesto <3