[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Dzicy przedarli się przez mur. Zagrabili żywność z pól i spichlerzy.
Większość lordów nie wysłała prawie żadnego wsparcia (1 token władzy - Ziza, Crow, Sat, Gvs). Wasze zaopatrzenie pomniejszy się o jedną jednostkę 1000 beczek solonej wołowiny,
Zaś dwóch lordów nie wysłało nic. Szalony Korm nic nie miał, ale winić można jego złe gospodarzenie. Zaś Maz zrobił to prawdopodobnie z egoistycznych pobudek i faktu, że to on zadecyduje, kto straci najwięcej. W tym wypadku zgaduję, że to Korm straci 2 jednostki beczek.
Lordzie Mazoku. Twoi ludzie z głodu zaczęli jeść koninę. Przez to jedna chorągiew konnicy poszła w rozsypkę.
Czekam na Wasze rozkazy.
Większość lordów nie wysłała prawie żadnego wsparcia (1 token władzy - Ziza, Crow, Sat, Gvs). Wasze zaopatrzenie pomniejszy się o jedną jednostkę 1000 beczek solonej wołowiny,
Zaś dwóch lordów nie wysłało nic. Szalony Korm nic nie miał, ale winić można jego złe gospodarzenie. Zaś Maz zrobił to prawdopodobnie z egoistycznych pobudek i faktu, że to on zadecyduje, kto straci najwięcej. W tym wypadku zgaduję, że to Korm straci 2 jednostki beczek.
Lordzie Mazoku. Twoi ludzie z głodu zaczęli jeść koninę. Przez to jedna chorągiew konnicy poszła w rozsypkę.
Czekam na Wasze rozkazy.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Dla formalności potwierdzam, iż dzicy przeszli po zachodniej stronie Królewskiego Traktu, czyniąc większe spustoszenie w liniach zaopatrzeniowych lorda Greyjoya.
Your favourite fearless hero.
Windu, pomyliłeś mnie z kormem. Powinienem mieć 2 supply bo dostałem -1. Korm również powinien mieć 2 zamiast 3, bo dostał -2 na 4.
A necromancer is just a really late healer.
Naprawione. Nie wiem, czemu ale Korm od swej pierwszej rozgrywki siedzi w mojej głowie jako Stark.
We do not sow
Tyrell - rozkazy wydane
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Martell - rozkazy wysłane
Stark - rozkazy wydane.
A necromancer is just a really late healer.
Lannister - rozkazy wydane.
Go, Greyjoy, go !