Zjazd letni 2013 - dyskusje
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2013 - dyskusje
Ja mam jeszcze NNW wiec mysle, ze z tymi dwoma sobie poradze @@
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Dopiszcie Anię do potwierdzonych ludków na wyjazd:)))
Dzięki ekipie z JC wczoraj za support:)! Bo ja się dawno poddałem i myślałem, że nic nie wskóram. Widocznie nie było mi dane samemu odnieść sukces:)!
Dzięki ekipie z JC wczoraj za support:)! Bo ja się dawno poddałem i myślałem, że nic nie wskóram. Widocznie nie było mi dane samemu odnieść sukces:)!
Ah, możesz kupić mi za to cos dobrego ;*
Ej Bartek. Dopiero teraz do mnie dotarlo, ze powinnam byla Cie spytac ale poinformowalam juz hostel, ze bedzie nas sztuke wiecej?
Ludziska,ja z racji przelotu samolotem nie biorę apteczki, którą przeważnie miałam. Czy w takim wypadku ktoś inny mógłby przywieźć ze sobą jakieś painkillery? Z rzeczy do zapakowania "na wszelki wypadek" weźcie:
- bandaż
- wodę utlenioną
- tabletki na ból głowy, brzucha
- węgiel
- altacet
- plastry opatrunkowe
- Voltaren
- witaminę C
- termometr
- jakiś Nurofen albo Fervex
Czy mogłaby się podjąć tego jedna osoba, do której w razie potrzeby będzie się biegać?
- bandaż
- wodę utlenioną
- tabletki na ból głowy, brzucha
- węgiel
- altacet
- plastry opatrunkowe
- Voltaren
- witaminę C
- termometr
- jakiś Nurofen albo Fervex
Czy mogłaby się podjąć tego jedna osoba, do której w razie potrzeby będzie się biegać?
Znalazłam tego linka specjalnie dla Chimerii ale może i wam sie przyda misie pysie <3
https://www.youtube.com/watch?v=dMPKlOg-LSk Czyli tipsy i tricksy o pakowaniu sie w bagaz podreczny :) Krotko i zwiezle, same dobre informacje. No i ten.. pies :D
https://www.youtube.com/watch?v=dMPKlOg-LSk Czyli tipsy i tricksy o pakowaniu sie w bagaz podreczny :) Krotko i zwiezle, same dobre informacje. No i ten.. pies :D
Jak coś, w razie złej pogody lub złego stanu nóg, proponuje event awaryjny - turniej starcrafta1/warcrafta3. Przećwiczyliśmy już warcrafta 2 na sylwku, warto się wznieść dalej w ewolucji strategii Blizzarda, a w sumie mam nadzieję, że doświadczenie forumowiczów w tych grach jest szczątkowe, więc powinniśmy mniej więcej na jednej stopie grać. Oczywiście jeżeli Usa (lub ktokolwiek) udostępni lapka i damy rady się zsieciować po wifi lub kablu.
Last edited by Debart on Sun Aug 18, 2013 3:55 pm, edited 1 time in total.
Pominąłem, bo wygląda na zupełnie zwyczajne zoo. Ale jakby nam zabrakło atrakcji, to jest zaiste - 1200 huf, czynne od 9-18, dojazd autobusem z Miskolca.

Ta gereza abisyńska już tam czeka i bawi się doskonale :)

Ta gereza abisyńska już tam czeka i bawi się doskonale :)
Your favourite fearless hero.
Ja na deszczowe dni i spokojniejsze wieczory zabieram planszówki / karcianki:
- Resistance
- GOSU
- Seasons
- Plato 3000
- Android: Netrunner
Lista może ulec skróceniu w zależności od moich umiejętności w upychaniu plecaka.
EDIT: Android się nie załapał :/
- Resistance
- GOSU
- Seasons
- Plato 3000
- Android: Netrunner
Lista może ulec skróceniu w zależności od moich umiejętności w upychaniu plecaka.
EDIT: Android się nie załapał :/
Last edited by Mazoku on Wed Aug 21, 2013 1:18 pm, edited 1 time in total.
Your favourite fearless hero.