Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Czy wybierzesz się na Sylwestra MW - Zimowe Szaleństwo

Tak!
13
57%
Nie, żadnych gór zimą
2
9%
Nie wiem
4
17%
Chuj mnie to, i tak nie jadę
1
4%
I desp na góry ale i tak pojadę
3
13%

Total votes: 23

Caerth

Re: Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo

Post by Caerth »

My soul is still the same
But it has many names
Chimeria

Post by Chimeria »

Chaotikowóz mknie przez Śląsk ku stolicy. Dziękuję za udany zjazd, domek był bardzo fajny i przytulny (chociaż nasze łóżko było wykladane połamanymi deskami ;D).

Śnieg nie dopisał narciarzom, ale ja osobiście bardzo się cieszyłam z jego braku, bo można było normalnie wjechać i zjechać autem z tej piekielnej górki pod domkiem.
Super jacuzzi i sauna party, zaskakująco mało grania w planszówki mimo pokaźnego wyposażenia i fajne eventy wieczorne.

Myślę że miejcowka w Szczyrku jest do powtórzenia, ale mam nadzieję, że za rok znajdziemy bliżej jakieś fajne miejsce. :P

Btw Crow, ile trzeba dopłacić do zaliczki?
Satsuki

Post by Satsuki »

Agendobus mknie wlasnie przez pola i lasy (Lipinki Szlacheckie) z Psia Liga i Akademia na pokladzie.
Zjazd uznajemy za udany, mimo, ze tylko dwa razy bylismy na nartach a dzisiaj otwarto druga ulubiona trasę Satsuki - Golgotę (warunki narciarskie: bardzo dobre).

Cieszy mnie niezmiernie pozytywny odzew na zmianę miejscówki. Myślę, ze termin "za dwa lata" bedzie na tyle odlegly, że właścicielka zdąży o nas zapomnieć. Pytanie kto wezmie na siebie znalezienie miejscowki na przyszly rok? Na razie astanówmy się lepiej nad miejscowka tegorocznego zjazdu wakacyjnego :)

Ja osobiscie w tym roku nie zagralam w żadną planszowkę, co wydaje mi sie o tyle dziwne, że nudzilam sie jedynie jednego wieczoru.

@Chi, przekazuję w imieniu Crowa, że dopłata wynosi 60zl/osoba.

Na koniec chcialabym także poprosic wszystkich o wysylanie nam memow, tekstów kart oraz zdjęć do kolejnego drinking game. Po poprawieniu wiekszosci bledow udostepnie wszystkie obecne karty w wersji pdf. Mam nadzieję, że naniesiecie do nich wlasne poprawki/dodacie ciekawsze zdjecia.

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!

EDIT: Mazoku mowi: "jest awesome!"
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Satsuki

Post by Satsuki »

KURWA!
wg pogody od jutra snieg po pachy!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
ryuzok

Post by ryuzok »

Satsuki wrote:KURWA!
wg pogody od jutra snieg po pachy!
https://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY
Saovine

Post by Saovine »

Pilawa team uważa sylwester MW w Szczyrku za udany. Były narty, sauna, jacuzzi, lubiane buzie, nowe buzie, gry, eventy, filmy i kupa śmiechu.

W Szczyrku zostawiliśmy niestety nasze ręczniki na jacuzzi i stroje kąpielowe. Z kolei Dzika opiekuje się moimi skarpetami.

Na te chwilę dodam tylko, że nasz powrót nie obył się bez przygody. Otóż po Częstochowie Pajero odmówił posłuszeństwa i pozostałe 227 km jechaliśmy na lawecie. W kabinie wozu było zimno na tyle, że REnowi czucie w piętach wróciło dopiero po jakimś dłuższym pobycie w domu. Dojechaliśmy dopiero około 18.00.

W związku z powyższym REn stwierdził, że drinking game można wzbogacić o kartę pt. Pomocny Seba: innym pomoże dojechać do domu - sam tłucze się lawetą :P pomysł do dopracowania.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Teciu

Post by Teciu »

Jako świeży powiem, że było godnie!
Dziękuję za udaną zabawę.
A i jeszcze jedno pytanie.
"Mistrzu, co to jest Bongo?"
ch4os

Post by ch4os »

Wrocław wrócił w miarę spokojnie , dotarliśmy około 14:30 i na zakończenie poszliśmy do kina :D by dokończyć maraton Star Wars ^^ u nas też autko próbowało się popsuć ale w porę to zauważyłem, więc po dolaniu do chłodnicy płynu jechaliśmy już bez przeszkód, no i we Wrocławiu jest śnieg...
Saovine

Post by Saovine »

U nas to nie byla kwestia plynow niestety. To było by do ogarnięcia. Silnik stwiedził 'nope, FU' i po prostu zgasł. Mechanik grzebał w nim godzinę i stwierdził, że może pompa. Istnieje też teoria, że zmarzły mu jajka na mrozie na autostradzie.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Chimeria

Post by Chimeria »

O fuck, no co Ty Sao O_o
Myśmy na trasie mijali z dziesięć aut stojących na poboczu na awaryjnych (dwa razy to była stłuczka, a poza tym pojedyncze bez obtłuczeń, ale właśnie właściciele grzebali pod maskami), może gdzieś Was mijaliśmy. T_T
Ile Pajero waży, może mogliśmy Was na hol wziąć?
Współczuję przygody, sytuacja warta okartowania na drinking gejma. Ja podczas podróży siedziałam jak na szpilkach czy nam ten plastik z tablicą nie odpadnie.

Saovine wrote:W Szczyrku zostawiliśmy niestety nasze ręczniki na jacuzzi i stroje kąpielowe. Z kolei Dzika opiekuje się moimi skarpetami.
Widzisz, nie zamieniałabyś się, to byś miała u nas ręczniczek. :D
Post Reply