Summer Summit MW 2016

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

28.VIII - 3.IX, Półwysep Lipa Y/N

Poll ended at Mon Jun 06, 2016 4:44 pm

Yes
10
77%
No
3
23%

Total votes: 13

Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Re: Summer Summit MW 2016

Post by Xellas »

Skończyłam wrzucać, więcej nie będzie.
Zdjęcia są luzem i w paczce jak komu wygodniej, filmiki luzem bo mi się nie chce bawić.

Jakby ktoś chciał któreś zdjęcie czy film konkretnie bardziej dajcie znać, przez jakiś czas będę mieć wszystko w pełnej rozmiarówce (x2) i rawach. Filmy też - były w fulhady więc niemiłosiernie je zmniejszyłam, żeby 40gb nie zjadły:D

~Smacznego!
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Crow, kiedy Ci To pokazywałam na zjeździe zrobiłeś minę, która sprawiła, że musiałam dowiedzieć się co To jest. Także Panie i Panowie, a także reszta, po raz kolejny, coś co na zjeździe nazwałam galaktyczką, w rzeczywistości jest to obiekt o nazwie M31. Na zdjęciu zaznaczyłam charakterystyczne gwiazdozbiory: Perseusza(lewy doł), Kasjopei (lewa góra), Trójkąta(prawy dół) i Andromedy(prawa góra), jest to oczywiście (Fuck YEAH!) Galaktyka Andromedy. Drogi Maczerze jeszcze raz dziękuję za statyw.

Image

A tak wyglądała godzinę temu, niestety niebo już zachmurzone.

Image
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Saovine

Post by Saovine »

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim, którzy zaangażowali się w tworzenie węża, a najbardziej Chimerii i Raflowi :)
Nasza mała była już na nim karmiona, a jej starszy o pół roku kolega już na nim jeździł.

Cieszymy się też bardzo, że Cards Agains MW się Wam spodobało :D miałam spory ubaw przy wymyślaniu kart 8)

Co do Wrony, to był to team work. W wybór, druk, malowanie, obciążenie i wręczenie zaangażowani byli Cyf, Chi, Ren i ja :) Niemniej w imieniu męża dziękuję za docenienie jego wydruku!

Obejrzeliśmy wszystkie fotki ze zjazdu, co dało nam dużo funu w tych bezsennych dla nas czasach x.x
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Post Reply