Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Post już jest.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
I love you man.Windukind wrote:Post już jest.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Niepotrzebnie klan Żabera trzyma w tajemnicy swoje trucizny skoro byle szaman sobie z nimi radzi. Masz gdzieś opis Jamesa, żebym potem bzdur nie pisał?
We do not sow
Czekam na drugi etap działań trucizny. Objawy początkowe są typowe dla zatrucia, a odtrutka została wyraźnie opisana jako "ogólna". A w sprawie Jamesa rozmawiaj z właścicielką - that would be Noire.Windukind wrote:Niepotrzebnie klan Żabera trzyma w tajemnicy swoje trucizny skoro byle szaman sobie z nimi radzi. Masz gdzieś opis Jamesa, żebym potem bzdur nie pisał?
Still love you man ^^
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Seriously Taii...
seriously Cai...
seriously Windu...
i desp on u boys
Jakbym czytala Konron -_-'
seriously Cai...
seriously Windu...
i desp on u boys
Jakbym czytala Konron -_-'
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Windu, jaki znowu reaktor na pustyni oO?Aspiryna nie pomogła. James czuł się bardzo źle. Może przez ten przeklęty upał, ciężko się oddychało. Na dodatek w jego żołądku obywała się właśnie impreza stulecia. Jeszcze bardziej źle poczuł się kiedy zerknął na raport, którym prawie rzucił o ścianę, ale nie miał sił.
- Co to oznacza trzy pożary i połowa zespołów przepalonych - przed nim stało trzech osmalonych krasnoludów.
- Szefie nie mamy szybu wentylacyjnego do reaktora. Co więcej materiały, które posiadamy zbyt szybko się nagrzewają, a nie mamy też niczego odpowiednio do zbudowania systemów chłodzących. Ktoś gdzieś popełnił błąd i tak wyszło.
- Co za bezsens, kto wymyślił tą maszynę – Jamesowi coraz bardziej kręciło się w głowie.
- Zastanawialiśmy się wczoraj z chłopakami, czemu tak właściwie ta maszyna utknęła na pustyni i chyba mamy odpowiedź – odpowiedział najbystrzejszy z krasnoludów.
- Ugasiliście pożary ?
- Niestety wczoraj podczas imprezy ludzie chcieli się trochę ochłodzić, więc zużyliśmy większość systemów gaszących i na razie nie wiemy, czym zacząć gasić, chyba tylko piaskiem, ale to chyba nie jest optymalne.
- Wody!- krzyknął James i oparł głową na ramionach, a następnie zwymiotował.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
To był żart sytuacyjny nawiązujący do wypowiedzi Smoka w komentarzach.
We do not sow
Ok, już wiem o który reaktor chodziło :D już się balem, że nagle reaktor ZCM'u, któremu jeszcze trochę do operacyjności brakuje, zmienił miejsce pobytu i nagle zaczął działać ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Poprawiłem posta i status w OP komentarzy w kwestii opancerzenia wozu.
Z kolejnego posta wnioskuję, że doczytałeś posty Windu – Żaber Ko to było imię przywódcy, który zjednoczył cztery wrogie nowemu Faron klany, nie jednego klanu.
Post Windu zawiera świetne catche – tak z nawiązaniem do ‘nie ma szybu wentylacyjnego do reaktora’ jak z wyłapaniem, że ostrzeliwując pozycję Żabera, ZCM ‘zamienił w pustynię’ swoje źródła wody pitnej. Nie zmienia to faktu, że przedostatni post Caia zniechęca do dalszego udziału w queście. Poza przerostem sił ZCMu było tak dobrze do tej pory, a tu nagle klik i rozwalamy w ‘próbie ogniowej’ całe klany i otaczające je wzgórza ;/. Muszę też zgodzić się z Windu – myślałem, że James jest normalnym człowiekiem i jeśli nie, to napisz Cai o nim chociaż kilka zdań, zamiast twierdzić ‘jest nieśmiertelny, jeśli chcesz wiedzieć czemu pytaj osobę, która nie bierze udziału w queście i nie musi ją to nawet interesować’…
Postać Windu wyleciała poza obszar questa i nie będzie mogła wrócić bez pomocy nowej osoby postującej. Oczywiście Windu nadal może postować w queście.
Plotki zaczęły się rozchodzić już pierwszego dnia przybycia CA do Farron, czyli ponad tydzień temu. Wieści zawsze podróżują szybko i pomiędzy koleją, z której korzystają pustynne klany, karawanami kupieckimi, rybakami zamieszkującymi nabrzeżne wioski i komunikacją drogą radiową, jakieś wieści mogą już chyba do stolicy docierać. Oczywiście uwaga o plotkach była jedynie w komentarzach, a nie w queście i jeśli uważacie, że to jeszcze za szybko, to może tak być. Ale myślę, że i tak w przeciągu najbliższych dni jakieś mało konkretne wieści z południa będą do miasta docierać?
Jestem szczerze ciekaw jak w świecie w którym nie ma komunikacji pomiędzy północą a południem takie informacje, w TAKIM tempie pokonują TAKIE! odległości. Telepatia czy ki diabeł?
Także ekipa ratownicza nie jest trzymana wbrew woli. Ale szybciej wrócą do cywilizacji z nami, a i świat za ścianami jest taki jakby nieprzyjazny. Fauna, flora, zatruta woda, no naprawdę, strach wyjść.
Z kolejnego posta wnioskuję, że doczytałeś posty Windu – Żaber Ko to było imię przywódcy, który zjednoczył cztery wrogie nowemu Faron klany, nie jednego klanu.
Post Windu zawiera świetne catche – tak z nawiązaniem do ‘nie ma szybu wentylacyjnego do reaktora’ jak z wyłapaniem, że ostrzeliwując pozycję Żabera, ZCM ‘zamienił w pustynię’ swoje źródła wody pitnej. Nie zmienia to faktu, że przedostatni post Caia zniechęca do dalszego udziału w queście. Poza przerostem sił ZCMu było tak dobrze do tej pory, a tu nagle klik i rozwalamy w ‘próbie ogniowej’ całe klany i otaczające je wzgórza ;/. Muszę też zgodzić się z Windu – myślałem, że James jest normalnym człowiekiem i jeśli nie, to napisz Cai o nim chociaż kilka zdań, zamiast twierdzić ‘jest nieśmiertelny, jeśli chcesz wiedzieć czemu pytaj osobę, która nie bierze udziału w queście i nie musi ją to nawet interesować’…
Postać Windu wyleciała poza obszar questa i nie będzie mogła wrócić bez pomocy nowej osoby postującej. Oczywiście Windu nadal może postować w queście.
To nie moje zabawki. Ja mam chwilowo na stanie gotowe, to co opisałem ostatnio.Nie zmienia to faktu, że przedostatni post Caia zniechęca do dalszego udziału w queście. Poza przerostem sił ZCMu było tak dobrze do tej pory, a tu nagle klik i rozwalamy w ‘próbie ogniowej’ całe klany i otaczające je wzgórza ;/
R. Kot
R. Kot