[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Bid na wpływy na dworze wysłany.
Fakt.
Moi lordowie i milady. Prawo do tronu i siła militarna wasali to ważne aspekty, jednakże równie ważni są najbliżsi doradcy, którymi siebie otaczacie. Od namiestnika, mistrza szpiegów, skarbnika po miecznika, chorążych, kasztelanów aż do łowczego i majordomusa. To oni tworzą Wasz dwór. Proszę o informację jaki wpływy na niego wykorzystacie.
Widzę, że większość była przygotowana. Brakuje mi tylko listów od lorda Korma i Lady Sat.
Moi lordowie i milady. Prawo do tronu i siła militarna wasali to ważne aspekty, jednakże równie ważni są najbliżsi doradcy, którymi siebie otaczacie. Od namiestnika, mistrza szpiegów, skarbnika po miecznika, chorążych, kasztelanów aż do łowczego i majordomusa. To oni tworzą Wasz dwór. Proszę o informację jaki wpływy na niego wykorzystacie.
Widzę, że większość była przygotowana. Brakuje mi tylko listów od lorda Korma i Lady Sat.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Lady Tyrell wyslalam kruka z wiadomoscia o liczbie bidowanych koronek
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Mapa updatowana, jestem już zmęczony, więc opisy będą jutro z rana.
We do not sow
Dziękuję za ten wspaniały miecz królu Mazoku, z pewnością zetnę nim wiele zdradzieckich głów.
"O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny..." - nie można zagrywać rozkazów marszu +1.
Na mapie w tracku zamków jest błąd, mam 4 zamki.
"O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny..." - nie można zagrywać rozkazów marszu +1.
Na mapie w tracku zamków jest błąd, mam 4 zamki.
A necromancer is just a really late healer.
Lordowie i Lady podeślijcie rozkazy, a master wieczorem przy świecy przekaże je poddanym.
We do not sow
Stark - rozkazy wydane.
A necromancer is just a really late healer.
Martell - rozkazy wysłane
Czy Lady Sat i lord Mazoku zdecydowali się, jakie strategiczne ruchy wykonają.
We do not sow
Postujcie proszę, po wysłaniu rozkazów. Wiadomo wtedy, czy trzeba spingować pojedynczego slackera (lub też samemu się streścić), czy tez 'wszyscy jeszcze myślą'.