Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
Nie wiem czy napisałam to w sposób zrozumiały ale ja chcę jechać na zjazd i pasują mi wszystkie terminy od połowy lipca (mam cichą nadzieję się w czerwcu/lipcu bronić) i później ale jeśli po obronie uda mi się znaleźć dobrą pracę i nie dadzą mi urlopu to siłą rzeczy nie pojadę.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
W drugiej polowie Lipca jestem na innym wyjezdzie. Preferowalbym druga polowe Sierpnia, lub wczesny Wrzesien.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Updated. Na razie widać potencjalnie dwa terminy - pierwszy tydzień Sierpnia, lub końcówka Sierpnia. Wyjazd w okolicach Września wolałbym potraktować raczej jako koło ratunkowe...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1xfmGVzCdk
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1xfmGVzCdk
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Ja raczej Sierpień powinnam mieć dostępny, Lipiec i Wrzesień słabo, może jeszcze, ale bardzo ewentualnie początek września.
W zeszłym tygodniu byłam tam na integracji, faktycznie okolica świetna, tylko trzeba przypilnować, żeby domki dali nam koło siebie bo ośrodek jest spory, a jedzenie mają naprawdę reeeeewelka.
W zeszłym tygodniu byłam tam na integracji, faktycznie okolica świetna, tylko trzeba przypilnować, żeby domki dali nam koło siebie bo ośrodek jest spory, a jedzenie mają naprawdę reeeeewelka.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Do mojej czesci exela doprecyzowałbym, że pierwszy i ostatni tydzień sierpnia to opcje mniej pereferowana (mogłbym pojawić sie wtedy tyko na części zjazdu).
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Do kiedy orientacyjnie planujemy uzgodnic termin?
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Czekamy na ostatnie zgłoszenia i w weekend spróbuję zarezerwować domki. Z obecnych wyników rozumiem, że celujemy w pierwszy tydzień Sierpnia (u Ciebie jest na żółto - jak bardzo?)
Informuję, że 6 sierpnia wybieram się na Międzynarodowe Pokazy Pirotechniczne w Gdańsku. Więc jeśli zjazd będzie obejmował ten dzień, to się na pewno urywam na wieczór. Jakby ktoś chciał dołączyć, to zapraszam. Można z tego zrobić mini-evencik :)
Your favourite fearless hero.
Jesli to pierwszy tydzien Sierpnia to odpadam, bo prawdopodobnie bede w Korei Pd. :)Crow wrote:Czekamy na ostatnie zgłoszenia i w weekend spróbuję zarezerwować domki. Z obecnych wyników rozumiem, że celujemy w pierwszy tydzień Sierpnia (u Ciebie jest na żółto - jak bardzo?)