Summer Summit MW 2016

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

28.VIII - 3.IX, Półwysep Lipa Y/N

Poll ended at Mon Jun 06, 2016 4:44 pm

Yes
10
77%
No
3
23%

Total votes: 13

Satsuki

Re: Summer Summit MW 2016

Post by Satsuki »

Nie wiem czy napisałam to w sposób zrozumiały ale ja chcę jechać na zjazd i pasują mi wszystkie terminy od połowy lipca (mam cichą nadzieję się w czerwcu/lipcu bronić) i później ale jeśli po obronie uda mi się znaleźć dobrą pracę i nie dadzą mi urlopu to siłą rzeczy nie pojadę.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
KptKenji

Post by KptKenji »

W drugiej polowie Lipca jestem na innym wyjezdzie. Preferowalbym druga polowe Sierpnia, lub wczesny Wrzesien.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Crow

Post by Crow »

Updated. Na razie widać potencjalnie dwa terminy - pierwszy tydzień Sierpnia, lub końcówka Sierpnia. Wyjazd w okolicach Września wolałbym potraktować raczej jako koło ratunkowe...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1xfmGVzCdk
Mazoku

Post by Mazoku »

Mi pasuje wszystko, każdy termin. Jedźmy!
Your favourite fearless hero.
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Ja raczej Sierpień powinnam mieć dostępny, Lipiec i Wrzesień słabo, może jeszcze, ale bardzo ewentualnie początek września.

W zeszłym tygodniu byłam tam na integracji, faktycznie okolica świetna, tylko trzeba przypilnować, żeby domki dali nam koło siebie bo ośrodek jest spory, a jedzenie mają naprawdę reeeeewelka.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
c914

Post by c914 »

Do mojej czesci exela doprecyzowałbym, że pierwszy i ostatni tydzień sierpnia to opcje mniej pereferowana (mogłbym pojawić sie wtedy tyko na części zjazdu).
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
KptKenji

Post by KptKenji »

Do kiedy orientacyjnie planujemy uzgodnic termin?
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Crow

Post by Crow »

Czekamy na ostatnie zgłoszenia i w weekend spróbuję zarezerwować domki. Z obecnych wyników rozumiem, że celujemy w pierwszy tydzień Sierpnia (u Ciebie jest na żółto - jak bardzo?)
Mazoku

Post by Mazoku »

Informuję, że 6 sierpnia wybieram się na Międzynarodowe Pokazy Pirotechniczne w Gdańsku. Więc jeśli zjazd będzie obejmował ten dzień, to się na pewno urywam na wieczór. Jakby ktoś chciał dołączyć, to zapraszam. Można z tego zrobić mini-evencik :)
Your favourite fearless hero.
KptKenji

Post by KptKenji »

Crow wrote:Czekamy na ostatnie zgłoszenia i w weekend spróbuję zarezerwować domki. Z obecnych wyników rozumiem, że celujemy w pierwszy tydzień Sierpnia (u Ciebie jest na żółto - jak bardzo?)
Jesli to pierwszy tydzien Sierpnia to odpadam, bo prawdopodobnie bede w Korei Pd. :)
Post Reply