Nigdy nie mów nigdy?Raven wrote: Poczekamy, ale mimo to, nie sądzę, żebyśmy się doczekali.
No i co z tego?Raven wrote: A ja nie chcę płacić na bezrobotnych, którzy są zbyt leniwi żeby pracować, na emerytów i rencistów, na PKO BP i fundusze emerytalne. Nie chcę płacić na publiczną służbę zdrowia oraz na "naszych chłopców" w Afganistanie. Nie chcę płacić na pałac i na wille prezydenta. Nie chcę, żeby za moje pieniądze policja blokowała strony internetowe według własnego widzimisię.
Cool, dołóżmy do tego jeszcze jedną rzecz, najlepiej tylko narzekać. Kciuk w górę Rav, keep up the good work.
No właśnie Dis, nie wiesz zarówno tego jakbyś się poczuł, ani co byś zrobił, nie próbuj więc teoretyzować.Distant wrote: Nie wiem co bym powiedział swojej córce
Co do reszty wypocin - nie wiem czy to ja widzę wokół "teorie spiskowe", czy wy nie dostrzegacie wszystkich skutków tego co się dzieje. Kto kiedyś pomyślałby że 13 - 14 latki mogą takie rzeczy wyprawiać, kto uwierzyłby że gnój 15 letni zabije kogoś za 50 złotych? Takie rzeczy nie dzieją się bez powodu, to brak autorytetu w osobie rodziców, brak ich zainteresowania poczynaniami swoich dzieci i całe to liberalne gówno tak teraz gloryfikowane są jedną z istotniejszych przyczyn.