Narga to własnie ten latający kotek ;PCrow wrote: Nagra to imię własne matki? Opis "skrzyżowanie kota, ptaka, jaszczurki i bogowie czego jeszcze" też dotyczy wywern?
Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Ok, ale w poście Caia czytamy:
Czy 'latający kotek' to w końcu wywerna czy jakieś inne stworzenie? I czy Narga - mamusia to nazwa własna, czy gatunkowa?Wywerna była piękna, z bliska jej futro okazało się, nie czarne, ale raczej atramentowo granatowe, kolczasty ogon uniesiony był ponad resztę ciała, nerwowo nim machała
Krwawiące kamienie - Niemiecki pływaczki czy grupa feministek? To chyba jednak obciach należeć do gangu robionego z randomizera nazw artefaktów do Diablo 2. Raflik proszę Cię nie upadaj tak nisko : D
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Naah, wywerny to typ, żeby nie powtarzać w kółko potwór, bestia, a mamy tu 3 rodzaje: Zingore, Yian Gargua i Nargacuga, w skrócie Narga:D Nazwę ją Puszek i będę głaskać i kochać i tulić...<3
A tak wyglądają moje kocięta<3
To, też Nargi, tylko Caibrowi kojarzą się inaczej niż Taiiowi, zresztą ja uważam, że to raczej skrzyżowanie kota, nietoperza i gryfa...Opis "skrzyżowanie kota, ptaka, jaszczurki i bogowie czego jeszcze" też dotyczy wywern?
A tak wyglądają moje kocięta<3
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Ok. Zakładam, że spotkanie Caibra z ZCMem nadal trwa i że pozostający w kontakcie z stolicą Zakon nie doniósł jeszcze o odnalezieniu Chaotików. Dobrze by było Taii, gdybyś w kolejnym poście zaznaczył, czy zatajasz tą informację, czy przekazujesz dalej. Informacje przekazane do Khartum dotrą do wszystkich organizacji które jakiś kontakt z Radą utrzymują - do Akademii, Psiej Ligi, Agendy (i ZCMu ofc). Poprzez wieści z ulicy dowie się o tym pewnie również Raflik.
Już spieszę z wyjaśnieniem. Wywerny to zbiorcza nazwa wszystkich wyżej wymienionych stworzeń - wszystkie zostały pożyczone z serii gier Monster Hunter gdzie to określenie opisuje wszystkie stworzenia podpadające pod kategorię "zajebisty boss". Czyli w zasadzie wszystko co nie jest roślinożernym dinozaurem. Nargacugi to, dokłaniej mówiac, pseudowywerny, Yian Garuga to ptasie wywerny a Zinogre to 牙竜種, czyli cośtam z zębami.Crow wrote:Hym, czy ja się tu nie zgubiłem? Mamy słoniowate, elektryczne Zingore, ptakokształtne Yian Gargua i wywerny. Wywerny na Coddar są futrzaste, a Nagra to imię własne matki? Opis "skrzyżowanie kota, ptaka, jaszczurki i bogowie czego jeszcze" też dotyczy wywern?
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Z racji, ze nie napisałem o przekazaniu informacji wydawało mi się logicznym, że wiadomość została zatajona ;P Następnym razem będę to lepiej precyzował :)Crow wrote: Dobrze by było Taii, gdybyś w kolejnym poście zaznaczył, czy zatajasz tą informację, czy przekazujesz dalej.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Powyższą kwestię uzgodnimy w najbliższych postach.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Spadaj, Nie każdy czuje się c00l należąc do gangu "Nakimushi" czy inne "whasikazi", ja tworząc nazwę gangu chciałem zaczerpnąć z lokalnego folkloru (w końcu było nie było, większośc mieszkańców stolicy opiera się o górnictwo) jak i oddać ogólną tendencję do nazewnictwa mafijnego ("Nasza rzecz/sprawa - Cosa Nostra)To chyba jednak obciach należeć do gangu robionego z randomizera nazw artefaktów do Diablo 2. Raflik proszę Cię nie upadaj tak nisko : D
Jak ci źle możesz przemianować ją do "Rozgoryczonych" czy innych "Fakjuandbakstabppl" , ja swojej nazwy trzymał się będe
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Rafciu, pamiętaj, że uwagę zwraca Ci dowódca Psiej Ligi ;)
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm