Starcraft
Moderator: Crow
Re: Starcraft
Może uda mi się dołączyć : )
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Kiedy ruszamy? 20.30?
We do not sow
Nawet osobom, które nie oglądają jakoś namiętnie profesjonalnych gier, gorąco polecam tą serię z ćwierćfinałów zakończonego właśnie Dreamhacka.
http://www.twitch.tv/dreamhacksc2/b/418 ... t=2h57m58s
http://www.twitch.tv/dreamhacksc2/b/418 ... t=2h57m58s
Ja ku mojemu większemu zaskoczeniu utrzymuję się między top 10 a top 20 platyny.
Jedno co mnie boli, że albo spotykam ludzi których deklasuje niemiłosiernie albo tych, którzy już czekają znudzeni w miejscu gdzie chcę postawić proxy pylona. brakuje mi takich rozgrywek, jak niedawna pokazówka z Maczerem, gdzie jesteśmy na naprawdę podobnych poziomie i dobrze się grało i patrzyło na nasze gry.
Jedno co mnie boli, że albo spotykam ludzi których deklasuje niemiłosiernie albo tych, którzy już czekają znudzeni w miejscu gdzie chcę postawić proxy pylona. brakuje mi takich rozgrywek, jak niedawna pokazówka z Maczerem, gdzie jesteśmy na naprawdę podobnych poziomie i dobrze się grało i patrzyło na nasze gry.
Ja chętnie na oglądanie rewanżu przyjdę!
me too !
nocka grania w sc też wydaje sie fajnym pomysłem. tylko powiedz wyraźnie, że zapraszasz na stara, zebym przyniosla swoją <myszkę> :D
nocka grania w sc też wydaje sie fajnym pomysłem. tylko powiedz wyraźnie, że zapraszasz na stara, zebym przyniosla swoją <myszkę> :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Myślę, że próba streamowania/castowania byłaby też ciekawa =]
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
W sobote?
We do not sow