Sylwester MW 12/13

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Taii

Re: Sylwester MW 12/13

Post by Taii »

Chimeria wrote:Taii, doczytałeś, że zjazd zaczyna się 27? :) Chyba, że ktoś jedzie 28 jeszcze.
Damn... to sporo zmienia, ale raczej dopiero 28 się dotoczę... gdybym nie znalazł transportu do Kani był by mnie ktoś w stanie zgarnąć z Wawy?
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Crow

Post by Crow »

@Mat - Ja jadę z Trójmiasta, ale już samochód pełny. Chyba Bart powinien mieć miejsce.

@ Wronek - Myślę, że DynaBlast będzie cieszyć się największym zainteresowaniem. Wormsy też wiecznie w modzie.

@Taii - Moge podjechać po Ciebie do Serocka. Do Kanii ciężko dojechać Dorexem, ale z PKSem do Serocka nie powinno być problemu.

@All - też biorę talię do Magica z proxy. Bierzcie karty i drukujcie karty all.
Satsuki

Post by Satsuki »

@Chi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd

@Bronek przez W: Bardzo mnie ciesza Wormsy, reszta nie wydaje sie jakas ciekawa @@ Ale moze tradycyjnie jak co pare lat: Melty Bloooooooooooooooooood?

@Taii: Jak bedziesz wbijal pociagiem to kupujesz sobie bilet do Warszawy Zachodniej i tam masz dworzec PKS. Wbijasz w pierwszy autobu do Serocka (powinno sie jechac jakas godzine z kawalkiem). Z Kanii do Warszawy wcale nie jest tak blisko (aczkowiek Roe już nam kiedyś pokazał, że da sie tam dojechac taksowka :D), ale Serock to zupelnie inna para kaloszy :) Mozna nawet wyjść po Ciebie pieszo!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
c914

Post by c914 »

@All - też biorę talię do Magica z proxy. Bierzcie karty i drukujcie karty all.
Count me in, kilka kart się dodrukuje.

Worms Armageddon: z tego może być dobry i szybki turniej - 4 graczy 1 plansza :)
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Saovine

Post by Saovine »

Jeśli uda nam się przyjechać, to mogę wziąć dla Was matę do DDRa. Prosimy też o info, czy ktokolwiek będzie zainteresowany partyjką w 51st state, bo też możemy zabrać. Oczywiście chcemy w tym roku pograć w co się da, więc fajnie, że tyle się zapowiada :-)
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
USAGI

Post by USAGI »

@ Macz
Łooo w Liero to ja też z chęcią zagram :D Już zapomniałam o tej grze :p

@ Chi/Taii/GvS
Jedziemy z Jędrzejowa, ni z wRocka i na sylwka i po sylwku, takoż i tak jedziemy w dół mapy zamiast w lewo :]
Więc jedziemy i tak przez Wawę :) Jak będziemy wracać w 3 osoby np. bez Ryjka i Macza to może np. Taiiowi lub Lichowi będzie bardziej pasowało wracać z Randomia zamiast z Wawy to możemy Was tam razem z Cyfem wysadzić :) Tylko pamiętajcie, że wybywamy z Kani jako ostatni, więc ne gwarantuję, że zdążycie na planowany pociąg ;P

Widzę, że Robaki będą miały wzięcie :P
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Morgana

Post by Morgana »

U nas w Kijance są dwa miejsca w razie czego wolne - jedziemy z Katowic, trasa wyżej opisana. Jedziemy jednak 27, wyjazd ok. 10 jak mniemam, powrót do ustalenia.
Crow

Post by Crow »

Wczoraj zrobiłem przelew do właścicieli. Doszły też przelewy od Mata, Maczera i Xell. Jeśli ktoś jeszcze robił przelew - proszę o kontakt.
Satsuki

Post by Satsuki »

musze sie jeszcze co do tego upewnic ale na 90% moglabym zalatwic rozne fajne rzeczy stad w cenie hurtowej: http://www.wodkiregionalne.pl/
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Mazoku

Post by Mazoku »

Myślę, że to fajny pomysł na sylwka. Ja bym się pisał na jedną butelkę.
Your favourite fearless hero.
Post Reply