Windukind wrote:Crow
Czy na politechnice sa jacyś studenci płci męskiej.
Nie na wykładach Crowa XD
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz" Satsuki "To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość." Korm
Na Politechnice Khartum są prowadzone zajęcia dla grup koedukacyjnych, więc studenci płci męskiej są tam obecni. Zamknięta dla nich jest jedynie rekrutacja na właściwą Akademię. Mając na uwadze, że miejscowi są bardzo nieufni w kwestii wywożenia ludzi poza planetę nie jest to zbyt duża różnica.
ZCM 'przemycił' do questa trochę więcej, niż się umawialiśmy, ale mam nadzieję, że nikt z uczestników nie będzie miał im tego szczególnie za złe. Z mojej perspektywy quest rozwija się bardzo ciekawie, bo każda organizacja ma dobrze zdefiniowane swoje mocne strony i z nich korzysta. Psia Liga zaczynając od kilku skrzyń stimpaków wykupiła ćwierć kontynentu (przenośnia), pół miasta, a prośbami, groźbami i obietnicami zjednała sobie tak administrację centralną jak lokalną. Agenda przemyca na Coddar mizergi i popup bazę, co pozwala im zachować przewagę technologiczną nad resztą, nawet w ograniczonym technologicznie świecie. CA w dwie osoby spuszcza wpierdol klanowi potężnych jeźdźców wywern. Wyróżnikiem ZCMu była dla mnie zawsze horda kombinezonów bojowych i codzienny nowy projekt pojazdu, więc myślę, że to ok, iż ten wyróżnik zachowują w queście. Proszę tylko nie idźcie w ich ślady by questa nie pożarł power creep.
Zakładam, że Koronona przed pojawieniem się u reszty CA zniknęła z pokładu lądownika zmierzającego od bramy w stronę Khartum.