Yellow Line - Komentarze v2
Re: Yellow Line - Komentarze v2
Ja już pracuje nad postem więc do rana powinien być, jesli ktoś (bez ingerowania w akcję na moście) chce pisać, śmiało :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Cieszę się, że pojawiło się 'editing' posta Taiia. Metoda 'prześcignięcie Posejdona' jest bardzo antyklimatyczna. Zwłaszcza, że jak już pisaliśmy ma szczególną niechęć do Wellsa za puszczanie Rock and Rolla w jego dominium. Chciałem już postować, że mechanicy orientują się, iż chwilę przed portalem Posejdon zalał bolid Wellsa falą wody, momentalnie schładzając rozgrzane do czerwoności turbo, w wyniku czego jest FUBAR odkształcone i do końca wyścigu nie da się używać TRB. Ale zobaczmy jaki edit się pojawi:D
Skąd się wzięło to?:
"Maczer: Pojazd Tarietha na dachu".
Bo nie mogę znaleźć : (.
"Maczer: Pojazd Tarietha na dachu".
Bo nie mogę znaleźć : (.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Tak na pobudzenie wyobraźni:Sat wrote:Satsuki do końca OSa jechała nie niepokojona przez nikogo. Gdy już prawie przejeżdzała przez portal, w jej głowie coś w końcu zatrybiło. Wykonała tak dobrze wszystkim znanego facepalma.
- Ten Pożal-Się-Boże-Posejdon wyglądał jak KORM!

Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Dlaczego muzę trafiać na takie rzeczy w trakcie kolacji... spagetti ciężko się zmywa z monitora :/
Zajebiste ^^
Zajebiste ^^
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Wypisuję się z zabawy.
Have fun.
Have fun.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Uwaga! Uczestnicy Wyścigu.
Zwycięzca wyścigu musi zostać wyłoniony szybciej, niż zakładaliśmy - w środę, 19.XI, czyli za tydzień. Daje nam to niestety jedynie tydzień postowania. W związku z tym nie zamieszczam opisu drugiego OS a jutro w okolicach południa zamieszczę posta z Time-Wrapem do ostatniego odcinka wyścigu. Zakładam, że osoby, które do tego czasu nie przejadą pierwszego OS zostały gdzieś w trakcie wyścigu z tyłu i nie będą się liczyć w walce o tytuł. Kolejność po time-wrapie będzie zgodna z tą przed nim, czyli na chwilę obecną Satsuki, za nią w pewnej odległości Wells (stracił trochę czasu na pit-stopie) a niewiele dalej z tyłu Maczer.
Osoby za pierwszym OSem mogą się dalej ścigać (na odcinku po Shiroue przed drugim portalem), ale proszę nie zostawcie jakiegoś cliff-hangera który będzie musiał być przed moim postem rozwiązany.
Tak czy inaczej - jeśli ktoś chce domknąć jakiś wątek przed skokiem to ma na to około 24 godzin.
Zwycięzca wyścigu musi zostać wyłoniony szybciej, niż zakładaliśmy - w środę, 19.XI, czyli za tydzień. Daje nam to niestety jedynie tydzień postowania. W związku z tym nie zamieszczam opisu drugiego OS a jutro w okolicach południa zamieszczę posta z Time-Wrapem do ostatniego odcinka wyścigu. Zakładam, że osoby, które do tego czasu nie przejadą pierwszego OS zostały gdzieś w trakcie wyścigu z tyłu i nie będą się liczyć w walce o tytuł. Kolejność po time-wrapie będzie zgodna z tą przed nim, czyli na chwilę obecną Satsuki, za nią w pewnej odległości Wells (stracił trochę czasu na pit-stopie) a niewiele dalej z tyłu Maczer.
Osoby za pierwszym OSem mogą się dalej ścigać (na odcinku po Shiroue przed drugim portalem), ale proszę nie zostawcie jakiegoś cliff-hangera który będzie musiał być przed moim postem rozwiązany.
Tak czy inaczej - jeśli ktoś chce domknąć jakiś wątek przed skokiem to ma na to około 24 godzin.
Kolejne ogłoszenie
Ze względu na konieczność wyłonienia zwycięzcy podkręcamy tempo. 24 godziny na reakcję, zamiast 72 i 8 godzin maksymalnego czasu rezerwacji kolejnego posta. Jeśli któryś z uczestników chce negocjować te wartości, to dyskusja jest otwarta, ale w przeciwnym razie zmiany wchodzą w życie od teraz.
Ze względu na konieczność wyłonienia zwycięzcy podkręcamy tempo. 24 godziny na reakcję, zamiast 72 i 8 godzin maksymalnego czasu rezerwacji kolejnego posta. Jeśli któryś z uczestników chce negocjować te wartości, to dyskusja jest otwarta, ale w przeciwnym razie zmiany wchodzą w życie od teraz.
Miałem wrzucić więcej fillerów, ale muszę nad nimi jeszcze popracować, stąd to opóźnienie...
R. Kot
R. Kot
Whoa, Nie wiem kiedy Sat nabrałaś takiej ogromnej przewagi x_x Myślałem do tej pory, że jesteśmy w tym samym punkcie wyścigu. Anyway, rozumiem, że ten potwór to po prostu jakiś gigantyczny żywiołak?
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]