Windukind wrote:Czy nie ma dziewczyn na forum (sorki Crow, się nie liczysz), które by nie poszły do łóżka za 500k (zenów)? W domyśle tu i teraz (i na stole) i przy takiej sytuacji jakie akurat macie. Ale widzi mi się, że raczej sobie daruję ciągnięcie tego, opinię mniej więcej sobie wyrobiłem.
Biedny Crow :<
Jak dla mnie to możesz mi dać i trylion euro, pałac ze złota, 666 aut, willę w każdym państwie świata i ulubionego batonika, ale się ne zgodzę x_X Dla mnie pieniądze po prostu mają marginalne znaczenie.
korm wrote:Korm proponuje proste postępowanie - niezależnie od tego, czy to male bądź female whore pozostaje whore.
i tu Cię mam. Kwestia od lat poruszana.
Jak babka daje dupy to jest kurwą,
Jak facet rżnie co popadnie to jest casanowa i przykład do naśladowania dla facetów którzy ne mają wzięcia.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Faceta wynoszą na piedestały ,że ma każdą babkę którą tylko chce. Podziwiają za obrotność. A kobietę zmieszają z błotem i opieczętują na lata mianem szmaty cz coś tam. I tu kolejna kwestia. Jak babka przez choć by miesiąc prowadzi rozpustny tryb życia, to plakietka puszczalskiej zostaje jej na lata. Jak facet przez miesiąc prowadzi taki tryb życia, to przez kilka miesięcy będą krążyć o nim opowiadania. Ale potem już wszystko ucichnie i nikt pamiętać ne będzie. Wzorowy obywatel. I jak to tak?