Crow - tez uwazam ze 76 to Eisenhower, mialem go dzisiaj podac :(
Przyznam ze robi sie ciezko, strasznie duzo random chinczykow, tylko kilka postaci ze starozytnosci i oswiecenia... Poszukalem troche malarzy i znalazlem duze podobienstwo:
90. To nie Jezus, chyba, że wierzysz, że Jezus był Chińczykiem.
Na razie nie powiem kto, bo to mój strzał na czarną godzinę : P. Ale widać, że Azjata (i w ogóle jak on ci się skojarzył z Jezusem?). Dodatkowo spójrz na krzesło na jakim siedzi (typowo Chińskie, robiłem katalog dla ojca) i pojemni ze zwojami.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Mam jeszcze trzy czy cztery pewne odpowiedzi, które podam później jako ciekawostkę, ale wynikły one z konsultacji obrazu ze znajomymi z pracy a jako, że przedstawiają osoby o których słyszę pierwszy raz w życiu chyba nie będę ich już zamieszczał (chyba, że chcecie tego typu odpowiedzi? Pomagała Ci Jian Windu, czy sam wszystko wiedziałeś?)
W tej sytuacji, jeśli do poniedziałku nie pojawią się kolejne odpowiedzi osób, które mogą jeszcze odmienić wynik konkursu quiz zostanie zakończony a po weryfikacji odpowiedzi niekwestionowanym zwycięzcą zostanie Windu.