Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
Ja chętnie pojadę, ale okolice 12 lipca ma zajęte.
Podsumowując dyskusje tak z tego wątku, jak z osobami które odezwały się do mnie bezpośrednio:
- Planujemy wyjazd na tydzień, ew. 10 dni
- Domek lub domki letniskowe nad jeziorem na Kaszubach (Vertis z Noire zaproponowali fajny ośrodek)
- Wariant budżetowy, ale bez pana grzybka - celujemy w okolice 60 zł / dobę.
Zakładam, że dotychczasowe deklaracje miały charakter wstępny. Rozbicie się w ośrodku powinno dać nam pewną elastyczność jeśli chodzi o ilość osób, ale musimy ustalić termin i punkt wyjścia w naszej rezerwacji. Proszę więc o informacje kto jest zainteresowany udziałem w zjeździe w przedstawionej powyżej formule, oraz jakie odpowiadają Wam terminy. Mi najbardziej pasowałyby okolice przełomu Lipca i Sierpnia, ale przyjadę w dowolnym terminie.
Będę uaktualniał ten skoroszyt:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
- Planujemy wyjazd na tydzień, ew. 10 dni
- Domek lub domki letniskowe nad jeziorem na Kaszubach (Vertis z Noire zaproponowali fajny ośrodek)
- Wariant budżetowy, ale bez pana grzybka - celujemy w okolice 60 zł / dobę.
Zakładam, że dotychczasowe deklaracje miały charakter wstępny. Rozbicie się w ośrodku powinno dać nam pewną elastyczność jeśli chodzi o ilość osób, ale musimy ustalić termin i punkt wyjścia w naszej rezerwacji. Proszę więc o informacje kto jest zainteresowany udziałem w zjeździe w przedstawionej powyżej formule, oraz jakie odpowiadają Wam terminy. Mi najbardziej pasowałyby okolice przełomu Lipca i Sierpnia, ale przyjadę w dowolnym terminie.
Będę uaktualniał ten skoroszyt:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
Planuję na początku lipca skończyć studia i iść do pracy więc mój potencjalny wyjazd zależy od tego drugiego czynnika. Kaszuby spoko.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Aktualnie nie mamy z Pawłem żadnej preferencji terminu, więc można zaznaczyć all green.
Conquered, we conquer.
Nu, dzięki za link do ośrodka. Wygląda całkiem fajnie, ceny też dobre.
Crow, Norrda i mnie możesz oznaczyć w pliku na zielono, z wyłączeniem terminu od 11 do 16 sierpnia.
Mam jeszcze pytanie pomocnicze - czy ktokolwiek rozważa wykupienie wyżywienia (P i ja ewentualnie zastanawiamy się nad obiadami)?
Crow, Norrda i mnie możesz oznaczyć w pliku na zielono, z wyłączeniem terminu od 11 do 16 sierpnia.
Mam jeszcze pytanie pomocnicze - czy ktokolwiek rozważa wykupienie wyżywienia (P i ja ewentualnie zastanawiamy się nad obiadami)?
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
My z Raflikiem wstępnie chętnie, bardziej sierpień niż lipiec. Raflik nie wie jeszcze jak wygląda grafik urlopów, będzie się dowiadywał, ale nie ma chyba żadnych eventów, które go blokują. Mi lipiec nie pasuje, mam dwa eventy rodzinne (jeszcze nie wiem, w które weekendy, ale prawdopodobnie 9-10 i 16-17), a potem wyjazd firmowy 22-24.07, a na dodatek w lipcu mamy srakę w pracy.
Magda duno, pali się jej pod tyłkiem równo w związku z maturami i rekrutacją na studia. :] W związku z tym zapewne też sierpień byłby lepszy.
Magda duno, pali się jej pod tyłkiem równo w związku z maturami i rekrutacją na studia. :] W związku z tym zapewne też sierpień byłby lepszy.
Ja mogę jechać po 17 lipca. Sierpień w całości mi pasuje. Link do ośrodka można?
Jak dla mnie lipiec odpada, sierpień bardzo chętnie, kaszuby też moga być :)
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
LINK DO OŚRODKA
http://www.polwyseplipa.pl/polwysep-lip ... clegi.html
Ja byłam raz, Paweł jeździł częściej - już od czasów liceum, jest naprawdę bardzo fajnie.
Miło wspominam rowery wodne i picie piwa na środku jeziora :'D
Z atrakcji jakie mają jeszcze na stronie wymieniają paintball, jazdę konną oraz saunę.
http://www.polwyseplipa.pl/polwysep-lip ... clegi.html
Ja byłam raz, Paweł jeździł częściej - już od czasów liceum, jest naprawdę bardzo fajnie.
Miło wspominam rowery wodne i picie piwa na środku jeziora :'D
Z atrakcji jakie mają jeszcze na stronie wymieniają paintball, jazdę konną oraz saunę.
Conquered, we conquer.
My Wam pewnie pomachamy wirtualnie i będziemy sob-sobać nad zdjęciami pozjazdowymi, bo sierpień to już taki czas średni na jakiekolwiek wyjazdy, a zwłaszcza dalsze. Gdyby to było bliżej, to może jakiś weekend by się dało, albo chociaż Seba by pojechał, a tak to niestety lipa (no offence for Jama-Lipas).
Za to w czerwcu/lipcu, jak już będzie te 25-30^C może ktoś będzie chciał wpaść na plażing z plusking do Pilawy ;-)
ps. Domki wyglądają super!
Za to w czerwcu/lipcu, jak już będzie te 25-30^C może ktoś będzie chciał wpaść na plażing z plusking do Pilawy ;-)
ps. Domki wyglądają super!
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you