Starcraft
Moderator: Crow
Re: Starcraft
Po czym zniszczyła nas AI :D
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
no, o tym mogłeś nie wspominać :PMaczer wrote:Po czym zniszczyła nas AI :D
Niestety w naszych rozgrywkach w SC1 AI jest dość zróżnicowane ;P :D
Ale odnośnie sc2, już nie chodzi o power gaming, po prostu łatwiej było by zebrać ludzi z którymi można by pograć ;P
Ale odnośnie sc2, już nie chodzi o power gaming, po prostu łatwiej było by zebrać ludzi z którymi można by pograć ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Lol, Taii załóż po prostu jakieś MW Alcohol Squad dla grających bez spiny, a pro levelsi zawsze mogą stworzyć sobie własną grupę (choć pewnie i tak siedzą w już istniejących grupach z ludkami na podobnym skill lvl).
Lol, co to za podział na low i pro, to jest śmiechu warte :DDDD
Rzeczywiście, nie ma nic gorszego niz bycie utozsamianym z kolegami, którzy maja nizszego skilla.
Rzeczywiście, nie ma nic gorszego niz bycie utozsamianym z kolegami, którzy maja nizszego skilla.
Conquered, we conquer.
Maczer, jakim skillem? Jacy Pro?Maczer wrote:Z jednej stronie fajnie ale z drugiej pewnie mamy za małego skilla. Wolałbym aby MW było utożsamiane z pro levelem
Przecież tu nikt nie gra na poziomie >= Diamond. Do poziomu Platyny jest w stanie dobić każdy gracz średniego skilla kto poświęci odpowiednio dużo czasu na naukę tej gry. Powyżej decydują już osobiste predyspozycje.
Nothing is impossible
Ja gram w diamencie, Robert też.
Właśnie najśmieszniejsze jest to, że żaden high level się nie wypowiedział, tylko lowy. Mnie nie przeszkadza granie dla zabawy. Zróbcie grupę. A ja ściągnę Wola, a od jutra powinienem mieć Hotsa.
Właśnie najśmieszniejsze jest to, że żaden high level się nie wypowiedział, tylko lowy. Mnie nie przeszkadza granie dla zabawy. Zróbcie grupę. A ja ściągnę Wola, a od jutra powinienem mieć Hotsa.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
O, to sporo się zmieniło :)
Gratulacje Windu!
Ja z chęcią zobaczę jedną wspólną grupę. Nie grałem w SC2 od naprawdę dawna, właśnie ze względu, że kumpel z pracy przestał grać. :/
Ze znajomymi zawsze przyjemniej i zawsze można się trochę nauczyć.
Gratulacje Windu!
Ja z chęcią zobaczę jedną wspólną grupę. Nie grałem w SC2 od naprawdę dawna, właśnie ze względu, że kumpel z pracy przestał grać. :/
Ze znajomymi zawsze przyjemniej i zawsze można się trochę nauczyć.
Nothing is impossible
Windu, to nie jest tak, że mając Hots'a nie potrzebujesz Wol'a do multi?
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Uczciwie nie mam pojęcia, ale mam już WOLa zgranego.
We do not sow