Nagie forum - ecchi trollan
Moderator: GvS
Re: Nagie forum - ecchi trollan
Łał, super wow! Och i jeszcze 2 metry Achu..... plastikowe lalki.
Wstrzymam się od głosu bo nie wiem co mam oceniać, czy to która jest bardziej powyginana, której bardziej świeci skora albo która ma lepsze włosy?
Wstrzymam się od głosu bo nie wiem co mam oceniać, czy to która jest bardziej powyginana, której bardziej świeci skora albo która ma lepsze włosy?
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
no po prostu jestem obrażona na cały świat
edit:
Distant 1:10:44
ze cie tam nie ma?
Distant 1:10:49
doprecyzuj sie
no pewnie że o to że mnie tam nie ma!
strasznie mi sie to podoba ^^
edit:
ze cie tam nie ma?
doprecyzuj sie
ciesz sie,moze korm wstawi cie do meskiej wersji, lol;pAria wrote:no po prostu jestem obrażona na cały świat
edit:
ze cie tam nie ma?
doprecyzuj sie
i tak będę przystojniejsza od ciebie <3
Dlaczego zawsze widzę Cię Ariu, gdy ktoś zaczyna mówić o rozebranych mężczyznach? ;]
Kormie, for the love of chaos, nie rób męskiej wersji! XD
Kormie, for the love of chaos, nie rób męskiej wersji! XD
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Sammuelu Kalkinie czyżbyś miał jakąś mhroczną tajemnicę do ukrycia? :3
Nothing is impossible
Martwię się tym, że gałki oczne moga mi wypłynąć gdy zobaczę siebie w wersji Bisho. I'm one nocturnal son of a gun, you know. :3
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
i kurwa z skąd tego masz Famazona
Proszę nie postować do starych topiców nie mając nic do dodania. Następnym razem poleci cały offtop i spam - GvS
Proszę nie postować do starych topiców nie mając nic do dodania. Następnym razem poleci cały offtop i spam - GvS
Doprawdy nie wiem Samuelu! ale zasiałeś to ziarenko w mej głowie, Bede mysleć teraz o waszych rózno kolorowych klatach
Nasionka Samuela X______XAria wrote:Doprawdy nie wiem Samuelu! ale zasiałeś to ziarenko w mej głowie
Nothing is impossible