Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Pamiętajcie, że na pociąg musicie wyłożyć jakieś 60-70 zl (liczę bilet normalny). Ostatnio pociągi znacznie przyspieszyły i można dojechać w 5 godzin z Gdyni do Warszawy Centralnej (kilka pociągów przejeżdża nawet przez stację Okęcie, więc dodatkowy plus.
Jakby ktoś nie wiedział: nie bójcie się EIC, ich cena nieznacznie różni się od zwyklych TLK.
Jakby ktoś nie wiedział: nie bójcie się EIC, ich cena nieznacznie różni się od zwyklych TLK.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Tak wiem. Dlatego wolę busem jechać. Nie jestem już studentem by mieć zniżki T_TSatsuki wrote:Pamiętajcie, że na pociąg musicie wyłożyć jakieś 60-70 zl (liczę bilet normalny).
Mat, może Cyfer by Cie odebrał z Młocin? Albo nawet sam byś dojechał do niego/Chimerii. Trasa jest taka prosta, że nawet ja ją ostatnio ogarnełam :) Nie widzę sensu, żeby przepłacać, spędzimy ze sobą kolejne dwa tygodnie, jakoś przeżyjemy bez siebie w pociągu :)
Jak ja będę wiedziala czy mogę jechac to polski bus bedzie drozszy od pociagu :D
Jak ja będę wiedziala czy mogę jechac to polski bus bedzie drozszy od pociagu :D
Do ludzi z Warszawy.
Czy ktoś by mnie odebrał z Busa albo powiedział jak dojechać do lotniska.
Prawdopodobnie tym będę jechał (4 godziny chyba wystarczą by zdążyć na samolot?)
Odjazd 13:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 18:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Czy ktoś by mnie odebrał z Busa albo powiedział jak dojechać do lotniska.
Prawdopodobnie tym będę jechał (4 godziny chyba wystarczą by zdążyć na samolot?)
Odjazd 13:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 18:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Matu dojedź metrem do centrum, a potem zabierzemy sie razem do mnie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Proste jak budowa cepa: wysiadasz z busa, idziesz pod stacje metra (znaczki widac z daleka) i jedziesz do stacji warszawa srodmiescie albo warszawa centrum. Nie da sie zgubic :)
Oj, bo się zdziwisz :DSatsuki wrote:Proste jak budowa cepa: Nie da sie zgubic :)
Ok. Gdzie mieszkasz?Matu dojedź metrem do centrum, a potem zabierzemy sie razem do mnie.
Cyfowi sie cos pojebalo, uwaza, ze nasz samolot odlatuje o 2 rano :D nie zdazycie do niego pojechac i tak
W świetle nowych iformacji dotyczacych godziny lotu, z cenrum zabierzemy sie bezpośrednio na lotnisko :D
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Rzeczywiscie, bardzo nowe to ustalenia :D
Sprawdz moze lepiej czy masz bilet na ten sam lot co my :D
Sprawdz moze lepiej czy masz bilet na ten sam lot co my :D