Noire wrote:
Usa miała chyba też napisać szerzej o callu
Zdecydowanie nie.
Usa wrote:
O tym sylwestrowym spotkaniu dobrze byłoby wrzucić informację na forum, żeby inni chętni również mogli dołączyć :)
Napisałam żeby o nim napisać na forum - w domyśle, co jak dla mnie było oczywiste - żeby któryś/raś z organizatorów tego spotkania napisał/a o nim na forum,a nie ja. Ja nie jestem ani organizatorem ani mnie na nim nie było, a i o samych spotkaniach dowiedziałam się przez przypadek, bo się Ch4os i Kenji zdziwili, że nie wiem ,że są takie spotkania. Sama również nie zadeklarowałam się, że o owym spotkaniu napiszę. Fajnie, że link znalazł się na forum :)
Noire wrote:
bo ja miałam na głowie konkurs.
Ja w prawdzie nie miałam na głowie konkursu, ale miałam inne równie zajmujące rzeczy nie związane z forum. Za rok jak rząd da, nie będzie takiego problemu, spotkamy się stacjonarnie i każdy będzie wszystko wiedział z odpowiednim wyprzedzeniem :) (mam tu oczywiście na myśli, że jak co roku organizator(zy) sylwestra stacjonarnego umieści(szczą) na forum odpowiednio wcześnie wszystkie niezbędne informacje o owym w miejscu ogólnodostępnym [to nie jest rozkaz, ani polecenie, tylko stwierdzenie występowania danej zależności w zastanej czasoprzestrzeni żeby nie było nieścisłości]).
Gratulacje zwycięzcom konkursu :D! Konkurencja była rzeczywiście bardzo wysoka i ciężko było się zdecydować kogo wybrać :)