Teoria Wzrostu - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Satsuki

Re: Teoria Wzrostu - Komentarze

Post by Satsuki »

Moge sie zamienić miejscami z crowem i raflikiem skoro macie już swoje posty. Ją chcialam tylko wykopaliska satsuki ruszyć do przodu
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Taii

Post by Taii »

Jeśli się w najbliższym czasie nie pojawi post od nowej użytkowniczki, to możecie pisać przede mną. Post też mam już prawie skończony, ale za niedługo muszę odejść kompa na dłużej...
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Crow

Post by Crow »

Taii - zgaduję, że Twój post nie będzie się przecinał z postem Koranony, a rezerwację Satsuki możemy przenieść na koniec. Postuj więc śmiało.
Caerth

Post by Caerth »

(2013-02-22 06:13:10) Koranona: Tyle sobie napisalam
(06:14:57) Koranona: I jesli ktos pytalby kiedy napisze
(06:15:13) Koranona: to glowy nie daje, ze dzisiaj wieczorem
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, wiedźma spada nam na głowy na pustyni, nie ingerując w resztę zabawy póki co.

Z rzeczy organizacyjnych, ninja skomentowałem psotę Macza zdziebko wyżej.

ps dammit, car lag==
My soul is still the same
But it has many names
Crow

Post by Crow »

@Caii 'Tyle sobe napisałam' oznacza, że dostałeś jakiś załącznik?

Nie jestem MG, ale mapkę załączę do postów statusowych (które wkleję do pierwszego posta komentarzy). Byłbym wdzięczny, gdybyś ją regularnie uzupełniał, Maczer.

EDIT: done: http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=24&t=543
Rosomak

Post by Rosomak »

Windukind wrote:Ffs Mat masz racje sorki w pracy zerknalem na posta i myslalem, ze chcesz jechac dalej z Fioleta. Chcezz latac za Stephano?
Na razie szukam jakiegokolwiek powodu moja postać się w to włączyła. Więc jak masz pomysł to czemu nie.
Maczer

Post by Maczer »

Policzyłem może zawyżoną prędkośc 120 km/h które pomnożone przez 36 godzin dało mi odległość 4320km. Szalony przewoźnik musiał utrzymać tą prędkość aby centralny kontynent nie okazał się wstążką.

10 km mostu to jeśli się nie mylę 10 minut przy prędkości 60km/h

Mój komentarz nie był ninja. Kulturalnie zarezerwowałem kolejkę :D I zostałem zazergowany, ukekeke.
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Caerth

Post by Caerth »

Maczer wrote:Policzyłem może zawyżoną prędkośc 120 km/h które pomnożone przez 36 godzin dało mi odległość 4320km. Szalony przewoźnik musiał utrzymać tą prędkość aby centralny kontynent nie okazał się wstążką.

10 km mostu to jeśli się nie mylę 10 minut przy prędkości 60km/h

Mój komentarz nie był ninja. Kulturalnie zarezerwowałem kolejkę :D I zostałem zazergowany, ukekeke.
Z tego co widzę to quest zamieni się w zerg fest niedługo, kekekeke.

Zedytowałem też mój post fabularny na bardziej zjadliwy.
But it has many names
Crow

Post by Crow »

Wyciągnąłem z questa rezerwacje Satsuki i Taiia (jeśli trzeba będzie odzyskać poprzednią pozycje, to mogę je przywrócić, ale jeśli nie jest to konieczne to piszcie po prostu dalej w queście).

Wkleiłem swojego posta. Mam nadzieję, że Koronona przypostuje, bo inaczej część mojego posta jest bez sensu. W zależności co pojawi się w jej poście wyedytuję swoją końcówkę.

Raflik - postuj swoje posty proszę.

Kolejni - Nie rezerwujcie proszę kolejki jeśli:
a) Nie jesteście w trakcie pisania posta
b) Musicie chwilowo zatrzymać całego questa, żeby zareagować na jakieś wydarzenie (bombardują Wam bazę, itp.)
Caerth

Post by Caerth »

Crow wrote:Wyciągnąłem z questa rezerwacje Satsuki i Taiia (jeśli trzeba będzie odzyskać poprzednią pozycje, to mogę je przywrócić, ale jeśli nie jest to konieczne to piszcie po prostu dalej w queście).

Wkleiłem swojego posta. Mam nadzieję, że Koronona przypostuje, bo inaczej część mojego posta jest bez sensu. W zależności co pojawi się w jej poście wyedytuję swoją końcówkę.

Raflik - postuj swoje posty proszę.

Kolejni - Nie rezerwujcie proszę kolejki jeśli:
a) Nie jesteście w trakcie pisania posta
b) Musicie chwilowo zatrzymać całego questa, żeby zareagować na jakieś wydarzenie (bombardują Wam bazę, itp.)
Koranona właśnie wróciła do domu. W ciągu godziny powinniśmy mieć brakującego posta.

Powyższe dwa punkty powinieneś wrzucić do pierwszego posta i zrobić oficjalnymi.
But it has many names
Post Reply